Friday, 9 September 2011

syoknya beraya dgn Lisa Surihani | won Riang Raya bersama Sofy & Lisa

ptg semlm my adik lelaki (nizar) call me dgn penuh excited, ckp dia menang hehhehe Sofy dh call him and then email him the invitation.

the story is...me yg antar for him contest tu, sbb dia beria2 nak jumpa Lisa--dia suruh me join for him, dia ckp pun last minit dh ie few days sblm tarikh tutup contest tu....so me pun pegilah beli Sofy and pos entry form...rezeki for him & his wife. me tak join atas nama me sbb ari tu me kan nak kena pegi sweden, so me tak mau join takut menang and wasted (now mode lega me tak jd gi sweden ngeh ngeh ngeh)

rumah terbuka Sofy & Lisa ie acara mkn2 and beramah mesra akan diadakan di Restoran Sri Melayu pd 16 september ni...mknn kat situ memang besh...me pernah ikut adik me bukak puasa kat situ last few years :)

adik me minat Lisa ni--me pun minat gak Lisa Surihani :)

my Bff ezna pun menang gak contest sofy ni. congrats to ezna!

note : ari ahad ni me ada 2 jemputan to raya open house...there goes my diet :p


11 comments:

MamaRifqy said...

oh sgt best jumpe lisaaaaaa

mama tisya said...

restoran sri melayu blkng opis ni je...best la sambil2 mkn sambil jmpa lisa surihani

aimi shaniza said...

Ahaha....tu la dia ckp smlm beria suh kaklah beli.keba bayar blk rm9.heheeh. Sbb emi ckp kita menang yg klah, join,so kaklah mmg nk bg kita pegi ke tak? Pastu bru dia ckp yg klah masuk tu pun sbb dia yg suruh.best best....minat lisa lepas tgk cite im not single.comel ;)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam suziey...wah!puas la hati adik suziey dpt jumpa Lisa yer..hihi
mmgu nie dah mula la open house...apalg kita gantung periuk belanga lar...!

Chekgu Azrine said...

fuhh MZ.. saya suka gak Lisa.. kim salam ye

Nana said...

wah beznye jumpe lisa
sweet sgt lisa ni kat luar
sgt kecik orangnye

mama_umar_maryam said...

sure xberkedip adek mz jmpe lisa nih,heheh

blog-tips-kurus said...

syoknya!!

sis jgn diet! :)

Cik Bambam said...

mesti tgkp pic berduyun2 lar nnt ngan lisa ek.. :P

Ijah EmoTemo said...

woah! mmg best ni sis! hihi

CIK PARO! said...

lisa comel..
untung dpt jumpe die..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails