Monday, 5 September 2011

Posing DUO

entry bergambar ajer...

my kenangan raya 2011--thn 2010 tak de pic raya yg proper sbb me kat UK last year--bj raya pun tak der :p -- this year bj raya me 3 psg :) syukur alhamdulillah :)

ni kat dlm umah my mom kat kg (melor )


 ni kat luar rumah :)

yg kuning ni me pakai masa pagi raya pertama :)

note : uolls masih dlm mood raya tak? me masih dlm mood raya..ie sedikit mls nak keje--tapi dh kena buat preparation utk start ngajar next week :p


12 comments:

mama tisya said...

amboi romantika gtu...aritu lalu kt melor tp jammed bangat

mamaRIFQY said...

wahhh..romantik!! kite xde sgt gambo berdua..sbb duk sibuk snap gambo org!!

Tihara said...

pose raya yang menarik..

selamat hari raya

JUM SERTAI GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

Kalamhati said...

MZ duk melor ek..

Selamat Hari Raya..=)

::NureeN:: said...

berdua jerr... pasni sure byk lg kan gambo raya.. 3 pasang baju pergghhh cayalah.. nureen sepasang jekk

Ardini Humaira said...

dni mood raya lagi ni uwaaaaaaaaa

Nisa Greennnpanda said...

lawa la bj kak suzie.. tmpah eh?

AyuArjuna BiGoshh said...

phewitttt

Aleyn said...

Owhhh...so sweettt

cikpuanhady said...

comey..comey..selamat hari raya buat mz sekeluarga..meh amik kad raya dari kami..

http://www.ceritaindahkami.com/2011/08/salam-aidil-fitri.html

Chekgu Azrine said...

fuhh.. romantika de amour... hehehe

masih dalam mood raya la MZ

kata raya sebulan!!

Myra Jay said...

Wahhh sooo romantik.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails