Monday, 26 September 2011

Kepenatan masih bersisa

normal entries akan menyusul by afternoon (harap2 sempat buat entry ;) )---ni entry LIVE di pagi hari sblm kuar umah..

me balik KL tumpang keta adik me..bertolak 3.15 ptg smlm, 10 mlm sampai kat Gombak. Alhamdulillah

adik me kata, me balik kelate tu sbb beli tix last minute and balik for 24 hrs ajer, so
it is my most expensive and the shortest ever balik kg journey :)
but it's worth it :)

pic selingan--ariff tertido dlm trolley semasa me temankan my mom shopping @Tesco Kota Bharu :)--pagi semlm--Mamy Poko tu ariff punya lah :) sbb ada sale kat tesco (harga RM41.89 for 72 pcs size M)


tq sbb masih sudi singgah kat blog kecik ni--even semlm me tak bukak langsung my blog --the UV and page view maintain ajer :) tq uolls!!


9 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

blk kejap tapi sempat shopping tu :)

Chekgu Azrine said...

Always tggu u updated..even rgks tp brmkna
.

Aida Azryn said...

lor. sampai tertidur. ;p

Cik Bambam said...

heheheh..penat sgt ler tuh..ciannn~

mama rifQy said...

loo..kesian lak!!

Rizziela said...

Siannyer dia..ngantuk sangatlah tu

Nana said...

hahahah comeinye
tetido dalam troley hehe

tiefazatie said...

alahai..cian c cute nie..hee

Em's Family said...

aduh.. comel pulak tengok dia tidur macam tu.. sungguh honest penat temam mama shopping :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails