Friday, 23 September 2011

andaikata pasangan anda diminati oleh orang lain

senyum2 kamben rasa nak gelak golek2 gak bila me baca entry kat blog nana hehheh

uolls (yg dh berkahwin tu or yg dh bertunang or yg sedang dilamun percintaan) uolls jenis jeles2 ker...cthnya kalau ada pompuan lain (bukan pondan ok) cuba nak usha ur other half  or psgn tu...

emm...as for myself--so far kalau kat dpn me, belum pernah lagi ada awek berani nak usha2 mr hubby--may be sbb mr hubby jenis tak layan org or may be sbb most of the times memang my boys clinging ajer dgn papa hehhehe so tak de chance papa nak usha aweks --ker ni pandangan me ajer tak tau ler

tapi kan, kat tmpt keje mr hubby, his boss, pompuan tau boss mr hubby ni, boss nya still single, umur sebaya ajer dgn mr hubby--so wpun me jenis tak jeles and tak de alasan nak suspect or risau apa2, kdg2 ada ler jugak terpikir kot2 tiba2 boss mr hubby tu terberkenan kat mr hubby--wal iya zubillah, mintak dijauhkan :) moga2 kasih cinta kami suami isteri ni mekar utuh sampai hujung nyawa..amiin

sekian entry pendek --mlm ni me bz2 nak packing...

tq uolls sbb sudi singgah

kalau rajin silalah komen, kalau tak nak komen pun tq gak :)


5 comments:

Nazz@Purple said...

cemburu tanda sayang..

Nana said...

hahahahhaha
so far kan mz
klw pompuan sejati xde pon try nk usha2 amrul hahah klw pondan tu mmg banyak kali
aritu sekali lg kes kat cokit juga..saya ngan amrul jalan pegang tangan ada sorang pondan tu jalan sebelah siap cakap

auww...sedap! pergh gile nye pondan hehehee

tiefazatie said...

owh..camm gitu lak eh..ifa xterjah blog sis nana lagi..jap lg la..hehe..

moga dijauh kan la sis...
byk doa yg baik2 je..=)

MamaYatie said...

my hubby muka sombong & garang...orang pun takut nak ngorat...hahaaa

Ely Hasrul said...

sama la kite suzie, bukan jenis jeles2 nih.. tp kenkadang tu saja la nk buat2 jeles.. bila papi pakai smart skit jek i warn la dia ckp hensem2 kalu org ngorat jgn layan.. patu papi cam kembang2 la.. hahhaaha kenkadang buat2 jeles nih bagus gak hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails