Monday, 19 September 2011

Hadiah dari Parkson yang mengujakan

ari jumaat tu, dh selamat pegi collect pun hadiah--collect kat Parkson Selayang--the neares Parkson dari umah me :)

nilah hamper hasil lil Ariff menang conso Parkson Baby Contest 2011


this hamper is worth RM250--sponsored by Baby Kiko

lil Ariff excited and tak sbr2 nak unwrap hamper yg sama tinggi dgn tuan punya hamper tu :)


part paling mengujakan--dpt voucher Parkson total RM300 :) Alhamdulillah ..the voucher is as good as money :)

tq sbb sudi singgah :)

note : bila menang mana2 contest, lagi rasa bersemangat nak join and menang contest2 lain plak..Insya Allah...ada effort ada rezeki :)

18 comments:

missbby said...

bestnya voucher parkson 300rm..sangat mengujakannn..

mama tisya said...

wah best la dpt voucher lg...byk tu...rezeki2

eima said...

tahniah ...
beshnye ... suka tgk arif hepi gitu

mummy_ayu said...

wah..congrates!! set mandian KIKO..wangi sgt..best..masa Ian kecik2 dulu selalu guna mandian KIKO nie..

shidasyakirin said...

wow, kitaorg yang tengok nie pun teruja gak..hehhee

Cute MuM said...

sokong..
me dah ketagih contest..
berangan nak hadiah best2 jer..
rak sedar diri ini masih lagi jauh dibelakang sifu2 contest offline..
huhu..

mama rifQy said...

congrate!!! mmg sgt2 untung tauuuu!!!

syawalsimpsons said...

REZEKI2...BESTNYER...NAK SIKIT BOLEH..KKOKIKIKKIKI

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah sifuuuu :)

*∽ IZAN ∽* said...

tahniah!
mmg paling best voucher tuh! leh pilih apa yg kita nakk! he he

waalllaa! said...

wow! suke sgt tgk muka ariff yg sgt exited! seronok dia.. bestnyer hamper tu...dpt plak lagi voucher rm300..seronok membeli belah la MZ nanti..hehhe

blog-tips-kurus said...

bahagianya menang macam ni.
*sila beri tunjuk ajar ye sis. pinjam Arif tu. :-)

Nana said...

wah beznye mmg bez gile adiah dia

Em's Family said...

wow.. bestnyer.. ni baru berbaloi.. :) and betul2 kalau la kite dah start menang, gian tu makin pelik kekeke

tiefazatie said...

wah..best gle!mmg cute nie..hamper sama tinggi ngn tuan die..hehe..voucher teu yg best tue!

Nisa Greennnpanda said...

excited nye lil Ariff kn? hihi.. die dpt hadiah, kak suzie n famly pun dpt hadiah gak.. leh aa gi shopping kat parkson pasnie. ^_^

Chekgu Azrine said...

MZ.. Belanja la.. hehehe..

anyway Tahniah!!

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

bestnya dapat voucher tu, kita ari tu dapat vaucher macy pun seronok, la ni baru bergiat nak join contest

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails