Wednesday, 28 September 2011

Makan untuk hidup..



ni antara my regular lunch menu--i sukaaa mkn yong tau fu--and kat cafe AIKOL (UIA), harganya sgt murah :) sbb students' price kan :)



uolls dh lunch ker..

note : lately (esp sejak balik dari UK), me mcm tak de idea nak buat entry yg hangat/hot--adik me pun kata gitu...sbb he is one of my blog readers...other than my own life, my views on certain stuff , me memang tak suka sgt nak copy paste berita2 hiburan and gossip2 psl artis semata2 nak jdkan entry kat blog me ni..... :P.

15 comments:

Jiji-Fify said...

takpe..mungkin akak kene amik masa sikit utk cari ilham update di bumi sendiri pulak.. :)

Jemput-jemput: Saat Aku Kau Pilih

Ummi Dania Yasmine said...

entry hot yg macamana tu?...ehmm...

rDnA said...

cam sedap+menyelerakan jer yong taufu tu

tiefazatie said...

wah..sedapnya sis..

erm..ifa pun xde dh idea2 nie..

Nad @ MamaZakwan said...

saya suka jek bace citer2 kak suzie wpun biase2...
lagi2 kalu citer pasal anak2...
lg saya suka...
wpun jarang kasik komen, tiap2 ari mesti singgah sini...

p/s : suka yong tau fu jugak..tp tak suka kuah itam..suka kuah sup ;)

Azura said...

wah2.. sedapnye.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sedapnyer yong tau foo.tau tak..itu menu kegemaran Lm.tp sedih sbb kat qatar takda bahan2 tu..camner lah nk buat ek?huhu

kakyong said...

kakyong pun suka yong tau fu.. pantang jumpa...

blog kakyong lagi lah dah slowdown segala... makin hari rasa makin suram.. namun sgt berterima kasih pd kenkawan yg masih sudi melawat & meninggalkan komen

aisyah said...

slm kenalan...
lamenye tak mkn yong tau fu...
terliur lah pulak...heeheee

syawalsimpsons said...

PERASAN JUGAK X SANGAT CITER YG HOT...

eisyaawie said...

yong tau fu tue...nampak sedap jer...

Nana said...

sama la kita mz
sy pon xsuke sgt
nk copy gosip2 artis
so far msh ada en3 sebab ada gambar
klw xde gambar xde idea nk wat en3 heheee

Em's Family said...

ok jer.. hot macam mane tu yer.. me too, tak suke post entry semata-mata nak pos entry.. or semata-mata nak naikkan traffic :D suke cerite hal sendiri jer

Ya ALya said...

my feveret.....yong tau fu....

azura samsuddin said...

boleh geng ngan sis sbb zura pun suke yong tau fu ... zura pun sama ngan sis jugak sbb x suke kopipes citer2 artis atau pe2 yg dah terang2 org senang baca ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails