Sunday, 18 September 2011

Main tangga dan ular versi gergasi

my zharfan of courselah excited nak try main benda ni....


actually, ni part of promo kat Booth Unicef (kat dlm Ikea)...

 then sbb me drop by kat booth ni and melayan my zharfan main2 dam and tangga and ular tu..then rupa2nya the promoter sibuk nak suruh me sign up utk bagi derma setiap bln ie monthly commitment utk funding Unicef...nak kena bagi no credit card tu...me decline and cepat2 blah...ingatkan just promo info and awareness rupa2nya nak kena bayar fulus...bkn kodokut tapi sbb monthly commitment (around RM50 permonth)...emmm...belum bersedia nak commit  esp melibatkan credit card tu...tapi me tahu tanggungjwb me utk menderma and sedekah ikut kadar kemampuan me --me memang ada a list of  no akaun umah anak2 yatim jd sgt senang utk menderma online :)

note : menderma memang tanggungjwb kita semua--mengikut kemampuan masing2...

4 comments:

Eyriqazz said...

besarnya ular..yup..bagi saya menderma tak salah.tapi ikut kemampuan....

mama rifQy said...

tak pernah dengar lagi..menderma sampai libatkan credit card!

Nana said...

ni zaman skolah2 dulu suka la main nak2 klw hjg thn pas abes exam

tiefazatie said...

wah..best je zharfan main nie..hehe..

pergh...dasat jg menderma gne kad kredit nie..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails