Tuesday, 13 September 2011

won prize worth RM229 | Alhamdulillah


sejak balik UK ni me murah rezeki dgn Blu Inc--semlm dpt surat dari Blu Inc lg :) surat sampai kat ofis me :) Alhamdulillah...me menang Crocs Tone harga RM229--me memang a big fan of Crocs--this gonna me my 3rd pair of ori Crocs in my collection--1st pair me won from Pa&Ma magz, 2nd pair, me beli kat UK masa sale, harga 10 pound ajer,
and this is the 3rd pair --from Blu Inc (magz her World June 2011) :) excited nak gi redeem my new pair of Crocs ni :)

the truth is...me pernah beli a pair of non-ori Crocs online (kira fake tapi gred A--harga RM70)--tapi bila me pakai jd sakit kaki sbb keras materialnya..last2 me tak pakai (wasted gitu ajer...nyesal nyesal....)




i know tak semua org suka Crocs ni --me dulu2 pun tak suka, tapi once dh try pakai, rasa sgt sukaaaa--tapi of course utk outings ajer, tak leh pakai utk gi ngajar :p--adik me (Nizar) pun big fan of crocs ni
--me terpengaruh dari dia gak :p tapi my hubby tak suka Crocs :p

note : 4th winning for Sept 2011

14 comments:

mama tisya said...

kena cpt redeem tu..btul kena bli yg ori crocs br tk sakit kaki

juelee said...

me pun suke.. sempoi dan selesa, berbaloi la ngan rege ye tak... hikhikhik

mummy_ayu said...

congrats!! best tu dpt hadiah croc..

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

tahniah sis..
mmg murah btol rezeki sis

me n asben mmg peminat crocs..
sgt selesa bila pakai..

Ummi Dania Yasmine said...

wahhhh crocky mocky....me suka juga....sangat selesa pakai cuma hati2 bila naik escalator....takut tersangkut...ada kes dengan kasut jenis bergetah ni...

sayahappyslalu said...

crocs memang lembut.. tapi beware tau kak time naik escalator.. jangan crocs tu rapat sangat kat tangga escalator.. pernah ada case crocs masuk kat escalator tu sebab lembut sangat.. saya tengok gambar baru rasa takut.. huhu

Nana said...

saya mmg xpakai cros pastu aritu kecoh isu pasal logo cros lagi la wat saya xnak bli kasut cros
tahniah mz lumayan adiah tu

ajumohit said...

tahniah MZ, rezeki pas raya, kasut baru!!!!

Myra Jay said...

Myra tak penah pakai crocs shoes nie tambahan en suami pun tak suka.

Apapun tahniah ye Sis.. :)

Ijah EmoTemo said...

wah best tu sis! heheheh

tiefazatie said...

wah..sgt best la sis!untung!hihi..ifa suka je croc nie..tp ada 1 je mampu nie..haha

Em's Family said...

redeem redeem..

me, i tak pernah ade crocs lagi.. :(

mama_umar_maryam said...

honestly,zt fan crocs,klu yg xori tu mmg getah die len mcm kan..sbb ade jgk bli yg x ori..bestnye dpt voucer tu mz =)

azura samsuddin said...

tahniah sis, murah sungguh rezeki, zura pun minat gak ngan croc n baru de 1 jer dlm simpanan he3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails