Tuesday, 13 September 2011

Sbb tak mampu nak pegi UK buat masa terdekat ni...

cilok pic dari blog my SIL--dia pegi jln2 kat Frasers Hills....

cantik sbb ada bunga2 and bangunan memang design colonial....



so me dh ckp dgn mr hubby nak pegi jln2/holiday kat sini...mr hubby kata, tunggu beli keta baru dulu :p

buat masa ni weolls tak de plan and tak de bajet nak gi UK--so kalau me dpt pegi Frasers Hills pun jdlah--last sekali me pegi thn 2009 ie masa 8 bln preggylan ariff ;)

uolls selalu/pernah ke pegi Frasers Hills? me dh byk kali pegi--sbb ni tmpt me honeymoon (thn 2004) hehhe


17 comments:

Aku Ibu Muda said...

nama je org pahang...tp fraser hill pun tak penah jejak...haha

genting pon baru sekali - tp tak minat lah tmpat2 gitu

fraser mungkin lebih baik, tp bila memikirkan jalannya tu....selalu batalkan niat nak naik.

mama tisya said...

kita 2x tp time kecik...this vkend patutnya nk join adikku p fraser tp tkdpt lak...

mamyharraz said...

pernah kesini dan nak ulang lg kesini sbb "hati mmg tertinggal disitu" tempat ni mmg menarik :)

Ijah EmoTemo said...

masa kecik2 dulu pernah la. bila besar ni tak pernah lagi heheh

ADEEYA said...

dah lama tk pergi jalan2 kat sini. huhuhu. family holidays will be fun kalau kat sini :D

::EIDA:: said...

Tak pernah pergi langsung !!

Cho Zila said...

dah lama tul tak gi sini.. teringin gi tapi husband selalu cakap tunggu anak besar sikit tak tau kenapa..

Alin Marlini said...

ada gak pegi..Alin langsung tak penah pi..hehehe

Ustaz Love said...

Salam..

tempat tu banyak hantu.. hehe :D

[-suziey-] said...

penh 2 kali je kot pegi sini..eh ke skali jek..ekek:D tu pn dh ptg..so xjln2 sgt..oo tpt honeymoon gituh..hehe

Ummi Dania Yasmine said...

pernah pegi sekali....

tiefazatie said...

lama dh xpergi sinie nie..

Em's Family said...

i baru sekali pergi, tahun lepas, kiterang sewe dekat Jelai Highlands resort.. dekat dengan hutan, mase tu mood emran nak pergi tangkap gambar burung jer

blog-tips-kurus said...

ulasan saye = macam Aku Ibu Muda.
teringin nak p tapi sane sesuai honeymoon je kan?

*ai 'ibu saudara muda' je. :-)

Ya ALya said...

ya memang tak pernah g langsung......

Nana said...

sekali je g fraser thn lepas
rasa mcm tobatt hahah jalan pening

azura samsuddin said...

percaya atau tidak, zura x penah smpi lg he3 kalo bukit tinggi tu penah tp fraser hills x penah, mmg akan g gak nati ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails