Thursday, 8 September 2011

GA LipIce kembali | jom sambung ayat...

jom main2 sambung ayat...


blog MZ akan lebih bagus/cun kalau....

tak de limit...
kalau ada byk ayat2 yg besh/komen membina(nak kutuk pun ok gak), akan ada more winners :) ala, just for fun pun ajer :)

just leave ur comment ok. tq!! due date, esok mlm :) (24 hrs)

tq uolls!


10 comments:

me suya said...

blog mz akan lebih bagus/cun kalau MZ terus jer jadi diri MZ macam sekarang ni.. Jujur menulis dan jadi diri sendiri. tak ada yang lebih cun atau bagus dah melainkan terus jujur seikhlas mungkin dari hati. Sebab orang singgah kerana MZ, tulisan MZ dan secara halusnya melekat kat hati dan nurani.. Benda lain yang ada kat blog ni hanyalah penghias nyata~

Mama Balqis BPB said...

blog MZ akan lebih bagus/cun kalau....ada entry serta gambar kehidupan mz di oversea....sblm ni dah terbiasa pasal mz di sana...skrg da tak der...

mama rifQy said...

kene PK duluu..hehehee

ajumohit said...

Blog MZ akan lebih bagus/cun kalau guna template bunga2 dgn kaler yg sweet. Selain isi penulisan yg baik, template yg cantik juga menarik minat pembaca dgn ini meningkatkan lg uv klik blog mz...so masyuukkk!!!!!

Arol Mubin said...

Blog MZ akan lebih bagus/cun kalau widget-widget disusun dengan lebih kemas dan teratur, serta warna tema blog ditukarkan kepada warna yang lebih ceria. :)

Aidah said...

blog MZ akan lebih bagus/cun kalau....
kekalkan apa yang ada sekarang. blog dah cantik, loading pun cepat, susun atur yang menarik... ;D

Norazrani Maamin said...

blog MZ akan lebih bagus/cun kalau MZ terus menulis & berceloteh..celoteh MZ akan membuatkan kwn blogger lain sentiase singgah..widget, header semua dah cun..layout kalu tukar kaler yg merah2 skit lagi cun kot..sbb MZ kan suka merah...hehehehe

anisalya said...

blog MZ akan lebih bagus/cun kalau... tak ada kalau-kalau. blog MZ sekarang ni pun dah cun+bagus. simple tapi tetap menarik perhatian. tak perlu la nak berbunga bagai. itu pada saya la.

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

blog MZ akan lebih bagus/cun kalau.....


cik ngah kena cari idea wat mcm dulu2..citer2 kat uk..best layannn...hihi..

tiefazatie said...

hee..dah terlps nie..ifa bru on9..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails