Monday, 12 September 2011

Ceritera @open house

semlm me sempat attend 2 open houses...the 1st one kat selayang (my good fren since tadika)---dia msk nasi kerabu...and of course ada ak kuih muih, ada nasi impit etc

and 2nd open house kat Tmn Perwira (Jln Gombak)--ni my colleague, meriah open housenya sbb catering--ada mcm2 mknn, like nasi minyak, soto, kambing bakar, dessert yg bermcm2 etc tec--me plak try semua mknn tapi amik sikit2 lah...still balik umah perut terasa over penuh...owh...mcm mana nak lose weight ni :p lps mkn baru rasa guilty :p

mana pic??? tabiat me--kalau pegi open house kwn2, me segan nak snap2 pic :p sbb ni semua bkn kwn2 blogger kan...so me sendiri terasa janggal & pelik plak kalau  me snap2 pic :p so entry ni tak de lah pic :p

uolls pegi beraya tak weekend lps (sabtu & ahad)?


11 comments:

mama tisya said...

kl raya sebln..tiap2 vkend dh penuh jemputan...mmg best mkn mcm2 tp bab jln sesak yg tk brp best...hehehe

Nana said...

weken lepas sgt bz g open house wlpon demam tetap terjah hehehe

Noor Wahidah Mahat said...

huhu.. banyak open haouse tak dpt pergi sbb bz giler dgn benda lain..

Rizziela said...

samalah kak..sya pun sibuk dengna open house..tp segan nak ambil gambar :D

*∽ IZAN ∽* said...

same la kiter.. gi open house tak bergambar sangatt.. unless mmg betul2 kawan rapat he he

Chekgu Azrine said...

frust sebab tak dapat tgk gambar MZ beropen HAUS

Aku Ibu Muda said...

sabtu dan ahad lepas- total 6 buah rumah kesemuanya :)

[-suziey-] said...

eh samala kita..klu pegi umah kwn2 yg bkn blogger mls btl nk amik gbr..tp lately jmpa blogger pn mls jgk nk shooting.haaha:p

pstt..nnti kita pegi raya umh my SIL bole la melawat MZ..hikss

tiefazatie said...

hye sis..hee..wah..best la g open house nie..hee

aimaniman said...

betul tue.. malu nak ke depan snap gambar time p open house sbb tuw x da gambar pasal beraya pun... cuba kalau p sendiri2... x kisah orang dah, hantu amik gambar... depan rakan kerja tunjuk alim kucing maa

Adyshariz said...

best tu open house, musim raya confirm hujung minggu Free..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails