Sunday, 18 September 2011

Servis cuci handbag | rasa macam nak cuba

time bln puasa ari tu, one of my colleagues yg juga member aerobic ada tanya kat me, kat mana nak antar handbah utk dicuci--me plak memang tak tau lah and tak sure sama ada wujud ker tak service cuci handbag kat msia ni...

of course, we are talking about handbag yg mahal/brandde ni...sbb kalau handbag harga bwh RM100 cthnya, tak de makna nak antar cuci bagai kan :p

and last few days, ternampak plak promo Milk A Deal cuci handbag--owh, wujudlah service ni kat msia rupanya...

me teringin nak try sbb my handbag (Coach) memang dh nampak kotor dan buruk--sbb kaler putih silver kan...itulah satu2nya handbag paling mahal pernah me beli so far :p

emmm..kalau nak try, nak kena beli voucher/deal tu and then nak kena cari masa gi antar handbag tu kat pusat service/cuci handbag tu..

in case uolls nak try service ni, feel free to do so--and jgn lupa review and share2 kat blog uolls tau..ni LINKnya...

note: tgh pikir2 ni...rasa nak rembat deal ni ;)


7 comments:

SyUhAdA said...

ooh..bru tau ada servis cuci bag nie..

notti netti said...

tak silap kat times square pun ada perkhidmatan cuci branded bag...:) selamat hari raya suzi....

Nur-nba said...

Wah..handbag pun boleh cuci jugak ye.. Tak pernah tau pun ada khidmat ni.

waalllaa! said...

mama,,thanx for the comment.. hmm..tak pernah tau pun ade service ni.. ari tu tengok rancangan ape ntah kt tv..nona, or wanita hati ini ke ape ntah lupe dah.. dia ade ajar cmn nak jaga handbag.. perempuan kan mesti ade lebih dari satu handbag kan, dia cakap, yang mane beg yang tak digunakan tu, sekali sekala ambik kain lembap sikit n lap handbag tu..tapi kain tu jangan basah sgt..coz ada beg sensitif dengan air..tapi kalau cam susah nak hilang stain, bolehla kot cuba service ni, maybe diorg ada kelengkapan n technique yang lebih sesuai kan..lagi2 beg yang mahal..sgt2la kita sayang kan..hehe...nanti if dah pakai service ni post la entry pasal service tu..nak jugak tau feedback dia cmn..have a nice day to u!

mama rifQy said...

sgt tak pernah tau ade servis cuci handbag!!!

mama maman said...

hhhuuu... kita tak ada handbag mahal2.. so tak pernah terfikir ada servis gitu.. hhheee...:)

tiefazatie said...

wah..ada lak servis camnie eh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails