Monday, 19 September 2011

warna-warni itu indah

me selalu tertarik dgn apa saje benda yg warna-warni...so me suka beli bj2 rona warna warni, even my handbag pun multi kaler (bukan one kaler like hitam or coklat sahaja)

cantik kan baby room ni...sooo kalerful!!

ni Baby Room kat Ikea Mutiara Damansara :) ari jumaat tu singgah kat Ikea sambil cuci2 mata survey2 tanda2 mana furniture yg berkenan di hati :) kat umah me memang more than 50% furniture kat umah brand Ikea--sbb me suka design modern :)

note : Mr Hubby kata, bila dtg Ikea Mutiara Damansara tu, teringat plak Ikea kat Notts UK sbb weolls selalu gak pegi Ikea masa kat UK....tempat jatuh lg dikenang, inikan plak tempat window shopping ;)


7 comments:

mama rifQy said...

CHanteq!! teringin nak buat bilik anak warna warni!!

Ijah EmoTemo said...

tak pernah plk nmpk baby room dkt ikea heheh.

Ms and Mr Red Ribbon said...

dekat area restaurant ikea tue ke? tingkat 2? comey :)

CIK PARO! said...

warna warni~~
cik paro suke juga!

deqlis said...

cantik2x...mg suka g ikea nie...surau dia pun cun...+sejuk jer..:-)

p/s: MZ ada tak nak rekemen siapa2x yg ada talent utk casting? contoh koir group female ke, menyanyi/menari geng plus size ke...kanak2x menari/menyanyi dengan famili ker...boy soprano ker...apa2x talent leh suggest tak?? nak casting utk next week/awal oct...tq..

kak ina kl said...

memang suka ke ikea. tahniah buat anak kamu tu..wah boleh shopping lagi guna voucher parkson

tiefazatie said...

comel gle!hihi..jrg2 dpt gi ikea nie..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails