Tuesday, 6 September 2011

Rezeki Syawal | latest winning from magazine contest

Alhamdulillah, thn ni me murah rezeki dgn Blu Inc :) -- baru jer dpt surat dari Blu Inc--menang beauty products brand SKINZ INFINITE worth RM254.30 dari magazine Her World June 2011.


dh selamat pegi collect pun hadiahnya :) me tak pernah try guna brand ni...me dh check harganya kat Giant Batu Caves :) nanti nak try jual onlinekot2 ada org nak beli dgn harga murah2 :p (biasanya me ads kat forum lowyat and mudah.my sbb ramai potential buyers :)

nilah promo contest yg me menang tu...

thanks Blu Inc!

note : 1st winning for Sept 2011

13 comments:

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz u jual 1 set rm200 pun laku gak tu

mamaRIFQY said...

rezeki..makin lucky MZ!!

mama tisya said...

tahniah..

juanita said...

wow...memang aura la

Nana said...

tahniah mz
saya ingt bulan ni nak start join la contest mag hehee

me suya said...

tahniah Mz.. selalu menang.. rezeki org berusaha kan.. hehehe Suya suka tgk org menang.. Nak join, malas.. hehehe

Myra Jay said...

Bestnyer..

Tahniah Sis

Ardini Humaira said...

wahhh akak bertuah bangat! tahniah :D

Lelord said...

tahniah MZ

Adlina Husaini said...

dah try?? best tak?

Noor Wahidah Mahat said...

tahniah!! asik menang jek ye..

Em's Family said...

Congratss!!!!rexeki syawal kan.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

letak kat blog online mz tue hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails