Thursday, 22 September 2011

Ekspresi & refleksi kasih sayang


Ekspresi kasih sayang --my zharfan lukis himself, papa, mama, lil ariff dlm basket masa baby katanya

then refleksi my kasih sayang---me letak kat fridge :) me sgt2 appreciate apa yg zharfan lukis and it's so sweet in my eyes :)

masa bujang2, selalu tgk kat tv (movoie etc), mat salleh kan suka letak/appreciate art woks anak2 kat fridge or even on the wall :)

note : anak2 adalah anugerah terindah dlm hidup ibu bapa--tak kisahlah uolls sbg anak atau uolls sbg ibu bapa :)

10 comments:

Nana said...

heheh damia lom tau lukis2 lg
bole la lukis dinding wat comot tu dia reti la ahaha

Qaseh said...

sama dengan sy...kalo kita tak letak dia sendiri yg pergi letak kat freezer tu..

Ummi Dania Yasmine said...

sgt touching....

CIK PARO! said...

cumill la lukisan tu..
simpan..
da besar tunjuk kat zharfan..

Ijah EmoTemo said...

mmg sweet :)

nUR_rOsALiNdA said...

Kak, gambar² kat peti asi tu magnet ke? Akak buat kat mana ek?

tiefazatie said...

comel pun...hee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila nak tgu amana lukis ila.. ada sekali dia lukis mcm ppuan mgandung je haha

SyUhAdA said...

sweetnye gmbr tu..hehe~

Affieza said...

Really meaningful art from your son...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails