Wednesday, 14 September 2011

Convert coins to Jusco Vouchers | that's interesting :)

masa dok UK, me pernah buat entry psl coins vending machine...


and td ternampak plak psl coins machine kat Malaysia now!!! nampak kat FB AEON JUSCO and website jusco...

menarik gak ni :) tak pyh susah2 me nak bwk syiling dlm tabung my kids to any bank--tapi kan....kalau convert coins to jusco vouchers, sah2 lah tak menabung utk savings namanya--berjoli2 shopping sakan ler jwbnya :p

at the moment, machine ni ada kat jusco maluri ajer--tak pernah lagi me sampai kat jusco maluri--so far me biasa pegi jusco wangsa maju, keramat, midvalley, kepong, bukit raja ajer :) me sebenarnya suka shopping kat jusco (selain parkson etc)...bottom line--me suka shopping ngeh ngeh ngeh


 note : agak2 ada ker pompuan tak suka shopping at all? mcm rare  species ajer hehhehe


11 comments:

Aku Ibu Muda said...

menarik mesin ni!

mama tisya said...

best gk ni...tp kt jusco maluri je ek...

Nana said...

wah ada ek
hehe ada tu tabung kt umah dah penuh pon
btol la kata mz
klw convert kat jj ni
soping la xde maknan nye nyimpan hehee

amiey lee said...

huhu jusco maluri alahai dekat giler...

Lin Azlina said...

wah..macam2 skang..ok jugak tu...

Chekgu Azrine said...

tergolong dalam golongan SUKA SHOPINK!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

btol la menarik mesin ni..
kami pun suka shopping kat JJ.

me suya said...

sapa la xsuka shopping..pelik yg amat :P

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah pandai diorang ek... nanti nak carikla mesin ne

Cik Bambam said...

suka shoppinggggggggggg!! tp duit membatasi.. =.='

tiefazatie said...

mcm menarik je nie..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails