Thursday, 15 September 2011

Tiba2 BE bersusun2 | nak kena tunggu besday tahun depan

rasanya most blogs dpt byk new BEs kan lately--me pun ada byk BE ni--kira julung2 kali nya :p...tapi sbb semua BE baru, income semua sen2 and less than RM10 pun each so far :p moga2 lama2 sikit joget2 kat blog kecik me ni...TQ Nuffnang!!-- advertiser yg sama aje ni ie 3 VW and 2 Celcom :) tq tq :)


semlm masa singgah outlet Crocs kat Wangsa Maju tu..ternampak promo banner ni....nak kena my besday next year--in case terasa nak beli Crocs time tu kan--boleh dpt 30% discount and free gift ;) time besday selalunya memang kita dpt mcm2 voucher kan...like from Parkson, Sogo...nak kena poket tebal time besday utk memudahkan aktiviti shopping mopping :)


note : esok cuti uolls plan nak buat apa?

20 comments:

mama tisya said...

hah bersusun be ...sure masyukkkk nanti

AMMAR YASIR said...

Pergh!!! Banyaknya BE.. Tersusun 5 BE.. hEBAT HEBAT

Myra Jay said...

Tahniah Sis :)


Myra sok akan ke Manjung dan Taiping :)

syawalsimpsons said...

rezeki...sue cuti g umah kawan je.,...

eima said...

ari tu beli crocs fahim pun dpt 30% less 7 days b4 & after besday

pastu klu kite beli utk saiz lain pun leh dpt gak 30% tu ...besh2

juelee said...

ha bersusun be tu...

tiefazatie said...

pergh..ebst gle!ifa nie..1 pun xde nie..zero..

Ibu Amani said...

nuffnang skrg pemurah lah...saya pon dapat BE tak henti2 dari bulan puasa hari tu...alhamdulillah...

ajumohit said...

Tahniah mz, manyaknya be... Besok ktorg ikut abah keje kt perak sambil mkn hangin hihi

*∽ IZAN ∽* said...

me dapat BE kat blog yg tak leh update sudahh.. memang BE value pun mest cket jek uhuk

deqlis said...

kureng sikit minat crocs...ada sepasang jer pun..

klu hush puppies atau clark ada offer war2x bg tau jugak erkk:))

❤ lovelymasha❤ said...

ermm bestnya BE bersusun2 gitu..sy puya bila nk susun2 camtu gak...muah3

Alin Marlini said...

syoknyer...i like crocs...

Cik Bambam said...

humangaihhhh!! bersusun...pasni ujung bulan leh lar cash out ek.. :P

ibuayahdamia said...

alhamdulillah..me too bersusun2//terkejut tgk semalam..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ne kena mtk duit raya lebih neeeeeeee

SyUhAdA said...

besnye..syu dah lme x dpt BE..

MamaYatie said...

congrates! meriahnya BE MZ...seronok nengok..hehee

besday MZ 1/2 thn lagi kan..lambat lagi tur..tunggu sale time chrismast..ada ker?hehe

Mama Syabil dan Rania said...

bagusnya ye.. BE byk.. (br tau maksudnye ape... heheh)
contest pun menang byk ye..??

Nur-nba said...

Mesti seronokkan.. Nur pun dapat BE yang bersusun.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails