Friday, 2 September 2011

Orang lain dapat duit raya, orang lain lebih2 excited ;)

part dpt duit raya ni, memang berutung saper2 yg ada anak or anak ramai sbb boleh collect duit raya byk2 hehhe

my zharfan sbb dh pandai bab2 duit, suka sgt pegang and kira ada berapa duit raya yg dia dpt heheh

ni duit raya my zharfan :)


so far, dh nak cecah RM200, sama mcm duit raya ariff :) --wpun tak byk sgt, me excited ajer, sbb rezeki anak2 kan :) untung my boys ada ramai aunties and uncles yg dh keje on both sides ni :)
me nak simpan duit raya ariff dlm his yippie akaun..zharfan punya, dia kata nak beli apa ntah, me ckp, simpan sikit, beli sikit :)

ari ni last day me kat kampung
esok pagi2 nak bertolak balik KL, harap2 tak stuck dlm jem...

note : uolls masih bz beraya ker tu...


11 comments:

Aku Ibu Muda said...

wahhh...byk tu MZ...anak2 sy baru cecah 100 sorang kot...tp baru 1 side pergi beraya..hehe

* tahun ni nk beli dinar untuk anak2...lg untung :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suzz... amana&arief pun dah banyak mengumpul.. raya2 ne budak2 yg hapy hehe..

mizzura said...

byk tuh..bole simpan terus...

anw, salam aidilfitri & salam merdeka mz :-)

|MERDEKA-RAYA Kita!!|

Eyriqazz said...

wah,blela blanje alisya aiskrim mcd...

dilazfamily said...

banyak gak duit raya tu.Selamat hari raya MZ

Chekgu Azrine said...

alhamdulillah.. rezki anak2.. anak2 seronok beraya sbb dapat banyak duit raya..

my kids dapat kumpul pun rm200 sorang.. :-)

Oyis said...

hehe. slmt hari raya maafz ahir btn. dari smlm dah x beraya dah, biasa lah, tggu hari mggu ni tgk siapa wat open house hehe

Em's Family said...

sure u kene jem punye.. i dah selamat sampai kl dari melaka, dah start keje dah pun

mama_umar_maryam said...

yg tukang kire lg excited kan mz?hahaha

Nisa Greennnpanda said...

yup, mmg suke kalo anak dpt duit raye kn? kite yg ibu nie lak yg excited, ngehehe... XP

mamaRIFQY said...

same la kite..bahagian excited lebey! rezeki anak2 kan?? kite pon suke tau bile tengok duit Iqy.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails