Saturday, 24 September 2011

Kemarau cucu perempuan selama 18 tahun berakhir

in my family, ratio cucu perempuan & cucu lelaki sgt tak balanced, sblm marissa lahir, ada 4 org cucu perempuan and 10 cucu lelaki....cucu perempuan paling bongsu was anak my elder brother (now tgh buat A level--dpt offer study medic kat Ireland)

now, marissa lah cucu perempuan paling kecik ni....anyway, sajer nak letak pic marissa kat sini--dlm selimut kuning ni :)


semua baby kecik sgt cute kan.. :) :)

note : tgk org dpt baby mcm besh, tapi bila pikir sakit nak bersalin, terus rasa nak tutup kedai sekrg :)

17 comments:

SyUhAdA said...

2 la..sume baby nmpak cute je sume..

Nisa Greennnpanda said...

congrats dot baby br, baby girl ye.. so xde la kemarau lg family kak suzie, hehe.. la, kak, xnk pregnant lg ke? mane tau lil ariff nk adik ke? heheehehe..

waalllaa! said...

tahniah!! harap2 lepas ni MZ dpat baby girl plak..insyaAllah..

Lin Azlina said...

hai sis..ceme baby mmg cumel

MamaYatie said...

ololo...tomeinya baby...
family kami(husband side) pulak non ado cucu lelaki lagi...huhu

Ya ALya said...

betul tu MZ,ya yg dalam pantang ni pun rasanyer nak tutup kilang gak ni........hehheheheh......tapi kalau dah rezeki kena la kita terima ka......

Hazman said...

suka tengok rupa baby tido sambil senyum secara tiba2x...

Rizziela said...

mesti akan jadi anak buah kesayangan ni

Ummi Dania Yasmine said...

comel baby marissa :-)

nur said...

Shr mzb ..

DeQWa said...

hehhee..comelnye.....
ala,lil ariff ckp nak adik pompuan lak....kekeke....

transformed housewife said...

takkan dah nak tutup kedai. hehe. Sy teringin nak tambah tapi belum ada rezeki pulak.

BeauTiFuLGirL said...

jom tgk botol susu dan breast pump jenama avent termurah stakat ni

http://beautifulgirlshop84.blogspot.com/search/label/AVENT%20PRODUCT

mama rifQy said...

wahh..best best!!! sbb dapat gegirl!!teruja tauu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila dah tpk2 nak ada sorang lg bila mgenag arief 2 tahun bln depan.. haha.. tapiiiiiiii banyak yg perlu calculate.. ila tak nak ngandung lewat2.. nanti belakang tak boleh tampung badan masa prgnt.. . bedresttttttt je nanti pulak

Cik Bambam said...

saya lak balance.. 6 anak buah laki.. 6 anak buah perempuan.. ehhehe

tiefazatie said...

mcm ifa ngan kazen2 la..ramai lg lelaki..pompuan blh kira guna jari je..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails