Tuesday, 27 September 2011

Entry teringin | Bini2ku Gangster


ari tu tertgk kat tv psl the making of movie Bini2ku Gangster...so now me dlm mode teringin nak tgk....emm tapi lately mcm tak de masa nak pegi cinema...last sekali me tgk citer kat cinema ialah citer Sekali Lagi...last few months dh pun....

worst come to worst, beli dvd ajer lah nampaknya, tapi nak kena tunggu citer abis tayangan kat pawagam dulu lah nampaknya

bknnya minat pelakon2 tapi tertarik dgn jln citer--romantic comedy and memang sgt2 kelakar gitu..boleh release tension :)

uolls dh tgk ker citer ni?


8 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg suka citer2 yg kelakar..dengki khianat.. tikam2 belakang tak suka.. pening bila tengok hihi

cik Bb said...

astro first kan ade..hehe

mummy_ayu said...

gie la tgk ka suzie..memang best...

Nana said...

tu la sama la kita
tingin juga nk tgk
mcm bezz je

Ijah EmoTemo said...

teringin jgk nk tgk but sure tak sempat nk pergi tgk ni hehe.

tiefazatie said...

mcm best kan sis..hehe..tgu je la ada kat utube nie..kat sini mana ada cinema..jauh tu sana mesramall

me suya said...

nak tgk hujung minggu ni kot.. marathon muveeee

mama rifQy said...

tingin jugak nak nengok!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails