Sunday, 11 September 2011

Favourite Spaghetti

ari jumaat lps, me lunch (alone) kat Pizza Hut Wangsa Maju (sebelanh carrefour wangsa maju)--me amik set for 1, so dptlah spaghetti, mushroom soup & soft drink (me amik mountain dew)--total RM11 lebih (termasuk tax)




kat Msia ni, tahap kerajinan utk memasak di tangga kritikal, sbb mknn halal kat mana2 saje--kat UK semua pun me msk sendiri ;)


kalau me msk spaghetti utk raya open house sesuai ker....

note : me baru balik dari raya open house kat dua buah rumah..ada lagi sebuah, tapi rasa dh tak larat ni..

13 comments:

me suya said...

waaa tedapnyaaa.. weekend nt nak pg makan piza jugak laaa

marinahunny said...

seswai sgt MZ tp bajet bsr skit lah..huhuhu

Aida Azryn said...

wow! spaghetti!! <3.<3

waalllaa! said...

mama kena brlatih masak tau bila suami ada kat rumah..itu je senjata wanita untuk tambat hati suami.. supaya dia sentiasa ingat nak balik rumah n nak makan masakan air tangan isteri.. ade a few lelaki yang mengingatkan saya if dah kawin.. don't ever missed to cook for ur husband..if dia jumpe satu kedai makan yang masak lagi best dari isteri masak ..for sure dia akan stick kat kedai tu je nak makan.. rela tak nak balik makan food isteri masak coz isteri pun jarang2 masak..n bila dah makan kat kedai tu kena beware la kalau2 ade awek2 cantik..kang tergoda plak husband ni..tak pun awek tu tergoda kat husband..lain la plak jadi nya... ade la terjadi kat my relative.. selalu sangat makan luar coz wife dia bz.. last2 kawin dengan pembantu restoran yang dia hari2 duk ertandang kat situ..hari2 makan kat kedai tu..kawin plak ngan pembantu indonesia.. huhu sedih...at last..wife pertama tuntut cerai coz tak sanggup bermadu..

missbby said...

sesuai la sis....

Ijah EmoTemo said...

bila tgk entry ni terasa nk makan spagheti dkt pizza hihi

sesuai je MZ klu nk buat open house buat spagheti :)

Miszyuyu said...

wahh sedap!

SyUhAdA said...

ssuai..
dh lme x mkn spageti..

Oyis said...

nmpk sedap. i love parmesan cheese kat atas byk2

Nana said...

ok je mz
saya pon penah wat spageti msa open house
sebab sya suke

anisalya said...

lama jugak tak makan spaghetti. tgk macam sedap je.

Chekgu Azrine said...

ok jek MZ.. cuma kuah tu kena cairkan sikit.. coz lelama dia akan pekat.. so takde la rasa mcm masak sikit..

tiefazatie said...

wah..sgt2 best!hihi..ok je msk utk open house sis..hee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails