Tuesday, 6 September 2011

Dari Shell to Caltex to BHP

me biasanya isi minyak keta me guna Shell sbb me collect points Bonuslink..

and jenama2 minyak petrol (fuel) ni selalu adakan contest utk boost up sales kan...and me tak pernah menang pun mana2 contest by stesen minyak--apa taknya, every contest attract juta2 entries sbb ada juta2 kereta/vehicles kat Msia ni..

anyway, tak rugi pun kalau try kan, sbb memang kena isi minyak keta pun..

so yg me aware, ada dua latest contest, one by Caltex..kena isi RM40 for one entry (via sms), every month 75 winners--kat area Gombak tak de Caltex :(



and the other one by BHP...kena isi RM30 for one entry (via contest form)--giller lumayan hadiah tu--CASH $$$--kalau menang memang boleh pengsan sbb terkejut hehheheh



jom try :) --my niece pernah menang RM300 dari Shell (pump and win lucky draw last few years) :) kiranya it's possible to win, cuma chances to win approximately satu dlm sejuta hehhehe

note : me start puasa ari ni, semlm tak leh puasa sbb ada aerobic :)


4 comments:

mama tisya said...

kita pernh antar yg petronas...lgpn kt umh dkt ngan petronas...ye la berjuta2 org yg msk..kira kalo menang bernasib baik la kn

mamaRIFQY said...

boleh cube ni MZ!! kat TRg mmg ade caltex n bhp ni..Tq 4 the info ye

AyuArjuna BiGoshh said...

me mmg pengguna BHP :)

Em's Family said...

i baru tahu contest caltex semalam dalam the sun... ade satu caltex dekat melawati, dekat dengan sekolah rendah melawati 2.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails