Monday, 26 September 2011

Sekali sekala @Marry Brown | Kiddy Meal

ari sabtu lps, masa nak balik kelate sbb amik AA kat lcct, so ni lah antara tmpt me lepak2 melayan kerenah my 2 boys--Marry Brown @LCCT

me jrg2 benar mkn2 kat Marry Brown--sbb mcm tak jumpa MB ni kat area gombak-batu caves :p
last sekali me mkn2 kat MB ialah MB outlet ni jugaklah ie @LCCT, 26 dec 2009 masa sblm be fly ke UK tu ;)

me order 2 sets of Kiddy Meal for my boys, amik yg set nugget, fries+milo...zharfan + ariff bkn nak mkn sgt pun, excited terlebih sbb dpt free toys ajer pun--chipmunk yg boleh dikunci and berjln sendiri and boleh dijdkan keychain gak


nilah resitnya...



uolls selalu ke pegi MB?

12 comments:

Nana said...

rasanye penah skali je kot g MB lama dah xingt bile last

fisa othman said...

pernah pergi sekali jek...errmm teringin gak nak pergi lagi...

Oyis said...

dulu masa student kat UPM, slalu pegi, sbb ada satu brach dlm kampus hehe. not bad la, esp kalo malas2 nak travel gi serdang utk mkn fast food

Ijah EmoTemo said...

ijah pernah mkn sekali aje kot. heheh

tiefazatie said...

comel gle chipmunk itu!!

kakchik@ella said...

KC pun jrg mkn MB ni tp kan suzie kat Jusco Kepong Metro Prima ada 1 branch dia.

me suya said...

pernah pergi sekali je kat mb~

AyuArjuna BiGoshh said...

x pernah lagi..sb tak pernah jumpa...hmmmm

faryzh said...

penah pegi.tp time kicik2 dulu.belas2 taun lepas..tibe2 lak jd nostalgia =p

mama rifQy said...

oh sgt jarang ke MB!!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mkn marybrown kalau balik dari cameron je..hehe..kan ada satu kat bawah tue..

Mohd Shamsul Ridzwan Mohd Razak said...

MB pun not bad jugak rasanye...better dr KFC

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails