Friday, 16 September 2011

They're iron ladies in my eyes | Beautiful Mommy Bloggers & Biz minded

me tau ramai bloggers yg cantik2 (anyway kita semua cantik in our own way ;)) jelita gojess and successful in biz--betapa me sgt kagum and proud to know them :) --me sgt tak pandai bab2 biz :p sbb tu lah me sgt mengagumi kebolehan mrk :)

ni salah seorg yg me kagum...Farah Farhan - owner Sarakids :) dh few times jumpa her in person--sgt frenly and sweet orgnya :) dh ada 3 org anak dpt body maintain slim melim tu!


and seorg lagi--ratu cantik Shadeera--now dh ada produk sendiri :) Ayu @Zamzarina :)--belum pernah jumpa in person, hopefully one day dpt jumpa :) mommy to two cute princesses :)



tak salah kan kita mengagumi those yg cantik, talented --yg penting they are bloggers like u & me-- us :)




moga2 kita semua terus cantik (luar dlm) and sukses dlm apa jua yg kita lakukan...Amiin


7 comments:

mama rifQy said...

yes...tak salah mengkagumi mereka2 yang berjaya! na pon kagum ngan kak ayu!!!! chanteq ! mmg chanteq

tiefazatie said...

btol2..ok je mengagumi mereka2 ini sis..=)

Em's Family said...

one more person yang i kagum.. mommy lyna.. :)

ibuayahdamia said...

Ya Allah...terkejut yang teramat masa ayu baca entry MZ ni..serius baru balik dari open house ni..sekali tgk2 blog jap before nak solat isyak...alih2 terpandang pulak ader nama ayu disitu..

agreed..ader org dilahirkan pandai buat bizz..ader org dilahirkan pandai jadi cikgu, ader org dilahirkan menjadi macam2 yang telah ditakdirkan rezeki olehNYA..APA2 pun..rezeki masing2..

thanks MZ for the sweet entry..hopefuly can meet you too..i lagi lah adore you sebab selalu menang contest itu ini..:)

ibuayahdamia said...

aishhh..runsing pula naa mamaiqy tu puji lebih2...sebab kadang2 pujian tu boleh melekakan serta membuatkan kita rasa riak...subhanallah..mudah-mudahan tidak..

btw thanks naa mama iqy..

Ummi Dania Yasmine said...

kagum dengan mereka ini....sangat kagum!!!!

Nur-nba said...

All the best buat mereka.. Nur pun kagum dengan kaum Hawa yang menceburi bidang perniagaan yang penuh cabaran..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails