Tuesday, 6 September 2011

Bila mood berblog merudum | tiba2 singgah seketul BE

dh hampir dua bulan blog me zero BE--sadiss sungguh--padahal UV time bln puasa ari tu mantops--UV tak de kaitan dgn BE anyway..
then pagi tadi, ternampak satu BE baru....



permulaan earning baru 13 sen--tak berapa memberangsangkan --anyway baru 1st day ni--moga2 lama2 sikit  VW joget kat blog kecik ni--traffic & UV di musim cuti raya baru2 ni merudum...

time bln puasa ari tu, semua blog termasuk blog me mengalami fenomena UV mencanak2 naik sbb ramai dok layan blog sbb tak leh kuar mkn siang hari kan heheh

apa2 pun, TQ Nuffnang! :)


11 comments:

Adlina Husaini said...

wah bestnya ada BE ^_^ kita nye takde pun..ye lah..dekat 7 bulan tak mengedate kat blogspot ni..but now im back hihi

mama tisya said...

ada rezeki naik tu...

Nana said...

baru cek nuff tadi
xde be baru hehe
blog pon sunyi je mgu lepas
income xgerak

MamaYatie said...

ok la tur..wat duit raya..hehee
saya tinggal satu jer dok joget sejak sebulan lepas tp amaun kecik jer..sepadan ngan uv yg 1/10 dr MZ punya...hehee

mamaRIFQY said...

dapat gak BE ek?? kite xde be!!huhu

Ijah EmoTemo said...

tahniah sis dpt BE. heheh , ijah dah lama betul tak dpt BE. nk blogging pun dah malas ni ekekeke

me suya said...

tp ttp ni adalah blog wajib singgah kalau ade hupdate. hehehehehe

Em's Family said...

i tak pernah rase u punye mood nak berblog merudum .. compared to me, kalau malas, malassss betul :D

ZaNa aDieyZa said...

bestnya dapat BE.. murah rezeki..

Chekgu Azrine said...

tahniah MZ.. dapat jugak.. me langsung harem!! ehehehe

DeQWa said...

BE nak kasi duit raye la tue,rezeki pas raye...tahniah sis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails