Wednesday, 7 September 2011

Hati muda

ari tu ternampak booth jual mcm2 beg denim kat KLCC--me suka denim..and mcm teringin nak rembat sebijik....tapi rasanya beg2 gini sesuai utk remaja or org2 muda--ops..me masih muda cuma muda version 30s lah :p



kalau ada duit lebih, ingat nak rembat sebijik (harga dlm RM80-RM100 sebijik ni), or course lah beg gini tak sesuai utk official use, utk outing ajer ni :)

note : sentiasa stay young at heart, tapi amal nak kena bertambah seiring usia....mati itu pasti..cuma kita tak tau bila..


9 comments:

CIK PARO! said...

tak pe la sis sesekali berjiwa muda..

Chekgu Azrine said...

MZ.. samala taste kita.. hari tu gi jalan KLCC nampak benda sama gak.. teringin tp dh beli dah beg baru.. huhuhu

Fana Flora said...

wah~ MZ pun suka denim erh. sama macam saya. saya pun suka denim jugak. baru je lalu kedai ni tadi. niat di hati pun teringin nak rembat satu. hehe

btw, selamat hari raya aidilfitri MZ :D

Ya ALya said...

beli je la sis......

Ibu Emir said...

hati muda sentiasa riang, riang mase kite mature lagi bahagia :)

J.M.R said...

still ok pe kalu mama zharfan pakai beg denim nih..:-)

kayyana said...

ala kak.. umur kan hanya nombor... jgn riso... kite bleh pakai ape sahaja kan.. hehehe.. lawa-lawa gak beg denim tu ek

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

aritu masa gi SOGO before puasa, sempat gak rembat satu beg yang kain2 denim ni...tapi tak adalah rambu ramba macam jiwa2 muda ribena tu...pilih yg agak2 sesuai ler dengan jiwa kita...hehe..tapi cantik...ingat nak guna time raya, tapi alahai....ader 3 handbag baru..sampai dah tak terguna handbag yang tu..

tiefazatie said...

ok je nie sis..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails