Thursday, 29 September 2011

Rezeki penutup September | small winning from Ratu(BH)-Larrie raya Contest

one of my comper frens sms me ckp dia nampak nama mr hubby as one of winners for Ratu/Larrie Contest @Berita Harian ari ni..

so me cepat2 pegi cari BH kat staff room :)



nampak nama mr hubby as one of conso prize winners :) Alhamdulillah...rasanya menang voucher Larrie worth RM50 kalau tak silap lah, sbb dh ingat2 lupa giteww  :) tak de rezeki nak menang hadiah utama --ingat kalau menang hadiah utama, nak redeem kasut utk mr hubby tapi sbb RM50 ajer, so rasanya cukup utk kasut me ajer nilainya tu :p kasut baru lagi utk MZ :)


actually me jrg beli BH, ada kebetulan mr hubby beli BH sekali sekala, then kebetulan ada contest, me join ajer hehehe

note : 8th winning for Sept 2011


13 comments:

mama tisya said...

kebetulan yg membawa tuah..tahniah

Mama Zharfan said...

@mama tisya : tu lah, kira rezeki gaklah even conso pun heheheh

Cute MuM said...

sama kes macam me dululah..
kebetulan beli BH dan join..
pastue menang..
tahniah sis..

tiefazatie said...

wah..best nya..mmg rezeki sis la tue..untung btol..=)

aimi shaniza said...

Best dpt hadih sll...adam pakai larrie beli masa sale bru ni ....selabg2 dgn clarks ....larrie ni selesa jgk kan :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah tuk HB suziey.

Ummi Dania Yasmine said...

ambik kasut larrie tu sesilap kat bukit jalil :-)

Em's Family said...

cngrats babe!! bergaya dengan kasut laa nampak nyer lagi..

deqlis said...

taHNIAH....wah!! menang lagi MZ..

p/s: deqlis pun rindu MZ....malam nie free sikit leh laa mengadap pc...dah bermalam2x dah balik lewat malam jer...balik2x letih dan terus Zzzzz...mmg tak sempat tui ngadap lappy...huhu...

mama rifQy said...

rezeki MZ!!!

Adyshariz said...

tahniah..best tu

Nisa Greennnpanda said...

congrats kak suzie & hubby.. xpe la, dpt gak voucher, leh bli ksut br, hehe..

Mummy's Luv & Life ~ Airis-Arissa said...

tahniah. saya pun menang gak. tapi under harian metro. smlm keluar paper. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails