Thursday, 8 September 2011

setelah 4 tahun berhoneymoon

honeymoon = tak keje--MZ study leave dh cukup 4 thn, sbb me start my phd 23 sept 2007, so next week, dh start ngajar balik

mungkinkah keras lidahku ini hehhe sbb kena lecture 100% in english :)

me ngajar subject ni...nak kena study gak sbb dh lama tak ngajar kan :)


gunakan masa lapangmu sblm tiba waktu sibukmu...ha, kan dh bz now hidup MZ--dh tak de masa berCGL :(

tq sbb sudi baca!


15 comments:

bOnda said...

go go chaiyukkk!!!!
kat tempat saya pun lecturers sumer dah kureng aktif dah nak do the research sbb nk fokus ngajar
;)

i jaga research department

Cute MuM said...

mesti ada masa lapang jugak nak join offline contest kan?? hehe..

Aku Ibu Muda said...

selamat kembali mengajar :)

Eyriqazz said...

hik3..betoi2..actually memang kagum orang yang amik law or medic..mesti rajin membaca..hik3...

Anamarza said...

ajar student law ke student account ni? hihii dulu time bljar assigment subject law serah kat budak law je

❤ lovelymasha❤ said...

selamat bertugas kembali MZ..

nti kalau ada free time jom join ga sy...hehe

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

contract law = fobia..

ngeh3...phiewww~

CaDLyNN said...

selamat mengajar balik MZ :)

Affieza said...

Selamat mengajar kembali...

me suya said...

hehehehe caya lah mz.. hehehe xde kerasnya lidah mz tu.. kan lama duk obersea..hehehehe good luck :)

Wan Anie said...

selamat mendidik...

Blog Tinta Comellote

Ya ALya said...

selamt mengajar kmbali

mama rifQy said...

wahh..sungguh rajin membaca ni!! kite jarang skali pinjam bukuuuu samaada mase belajo dulu atau sedang ngajo skang ni..malasssss

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mmg tak join blog contest dah.. tak sempat nak BW lagila

Chekgu Azrine said...

MZ terror.. boleh punya!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails