Monday, 19 September 2011

Akhirnya dia jadi milikku

ari jumaat lps ie sempena cuti hari malaysia, me pegi Ikea/Ikano--tujuan utama ialah utk pegi sini...


yep...Crocs Outlet kat IPC( Ikano)...

pilih2 Crocs Tone--products new arrival ni


posing sbb dh selamat meng-redeem

nilah harga Crocs Tone ni


me amik kaler itam and ada lining pink ( my crocs yg sblm ni kaler gold, kaler pink)

ni  price tag



and ada tag khas psl warning psl crocs--tq uolls yg sudi komen2 kat entry last week psl me kena hati2 bila pakai crocs bila naik escalator :)

me dh selamat merasmikan ie memakai my new crocs pada ari sabtu & ahad (weekend)--siyes sgt comfy and lembut --rasa mcm tak pakai apa2 footwear heheh

note : Alhamdulillah atas segala nikmatNya--one pair of new Crocs which are FOC is indeed awesome :)


9 comments:

Ummi Hanie @ AnNisa Fadzil said...

nice shoes .. but with tht price,rasenye i prefer beli kasut Scholl kot ;)

mama tisya said...

best dpt bli crocs tkpyh byr:)

Chekgu Azrine said...

crocs mmg best dan selesa.. sbb tu dia mahal.. hehehe

mama rifQy said...

wah..na mmg tak pakai croc ni..tambah pulak ngan isu aritu..lagi pon..na ni macam tak sesuai je pakai croc atau seangkatan dengannya..heehheheee...

Matjoe said...

mmg nice crocs ni tp mahal dan rasa tak berbaloi utk dibeli. kosnya murah jer pun. sib baik dpt free kan

mummy_ayu said...

dah dpt dah idaman hati..best..

Nana said...

wah beznye dpt adiah
sy mmg xmampu nk bli ori heee

Ya ALya said...

mahalnyer....tapi nk beli tak mampu je rasanyer

tiefazatie said...

wah..sangat best gle!untung sis nie..murah rezeki..=)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails