Saturday, 17 September 2011

Breakfast spesel

apa yg speselnya? sbb jrg2 breakfast mkn nasi dagang kan...
and ni antara one of my fav restaurant utk breakfast bila time cuti sbb mr hubby pun suka menu yg sama...

so semlm, for breakfast, both of us order...

nasi dagang lauk ayam goreng dgn kuah gulai/kari ayam :) yum yum...ni nasi dagang trg--kat restoran ulik mayang :) portion nasinya byk(big portion)--tak abis me mkn, me bagi kat mr hubby part of my nasi hehhehe

note : sejak semester baru dh start ni, jrg benar me msk lately, let alone breakfast kan...and my zharfan dh pandai ckp...dh lama mama tak masak...*sigh

uolls kerap ker breakfast kat luar time cuti/hari tak bekerja?



6 comments:

Lelord said...

Huhu balik cuti raya ni mmg x masak pun....gantung periuk bekpes kat luo, lunch dinner pun luo. Kadang g mkn umah MIL pasal dekat je dlm stgh jam sampai huhuhu

Sharinginfoz said...

memang sedap benda alah kat sini

Nisa Greennnpanda said...

everyday breakfast kat umah, hihi..

Ya ALya said...

heheheh........anak pun dah komplen yer......rindu la tu nak makan air tangan mama dia.......

tiefazatie said...

wah..sedap2..hihi..zharfan suh masak la tue..=p

Chekgu Azrine said...

hmm.. breafast selalu je kat luar.. kalau weekend baru masak apa2..tghri mmg masak je.. skang ni ttba dh tak lalu makan luar...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails