Saturday, 17 September 2011

Voucher yang useless and tiada maknanya

semlm me dh pegi collect hadiah yg lil Ariff menang Parkson Baby Contest tu....hadiah2 nya besh...(nanti me citer kat entry lain)

tapi ada satu hadiah yg useless--konon2 value RM800 ni...

nilah voucher yg bernilai RM800

TAPI....


kalau nak guna voucher ni, kena spend ie beli pakej yg berharga RM2500 and above--tak de maknanya--SO USELESS to me :p :(

me tak rasa ada saper2 yg nak voucher ni--kalau ada saper2 nak, me nak bagi FOC ajer ni...drp me spend RM2500 utk pegi slimming centre--better me bayar yuran aerobic RM65 monthly and me happy2 shopping2 :p


note : some vouchers are indeed USELESS!


21 comments:

Ijah EmoTemo said...

pergh 2500 , lg baik berhabis ke arah benda lain :P

Eyriqazz said...

reportkan aja ke National COnsumer Complaint Centre dan KPDNKK...Ini memang menipu tahap gabann ni...

Hanim said...

Sgt useless!!

tiefazatie said...

adeh..mmg xguna nie..huhu

Farra Dhelina said...

tak suka hdiah mcmn ni eee

SyUhAdA said...

agak ar..kna mmbazir duit dlu,bru bleh guna..
baik xpyh..

MamaYatie said...

aiyokk...apa punya hadiah la...shopping lagi bagus MZ..

Mrs Najib said...

baik xpayah cm tue..ermmm menipu aje

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tol tu suzie, tu bukan hadianhnya namanya, cara licik dia nak upkan marketing dia la tu

Sharinginfoz said...

memang sangat mengarut betul, tak masuk akal

Em's Family said...

eyriqazz.. thanks for the link, i dunno boleh report kat situ..

mummy_ayu said...

nie bukan hadiah..tah apa2 tah..sabar je la..

Wansteddy Tales said...

Yeshhhh! Lebih baik let go je kak suzi. pengalaman mengajar wan, jgn masuk lg sebarang contest libatkan slimming care ni! ahahahah... jimat duit setem dr melabur benda yg nk makan duit kita balik :P

ajumohit said...

so pusat2 slimming wajib di banned ;)

Latifah said...

setuju dengan sis ajumohit.
banned kan pusat2 slimming.
pergi gym lebih baik :)

Nana said...

lor....gitu plak
gile mahai nk bli pakej rege 2.5 k

Nur-nba said...

Memang ada agenda tersembunyi tu. Better tak payah guna voucher tu. Ada lagi rezeki Kak Suzie tu nanti.. :-)

Chekgu Azrine said...

ni mcm menipu plak MZ..

mama rifQy said...

mmg sgt tak patut!!!!ntahapaantah!!!

Aku Ibu Muda said...

sah sah menipu ni

kak ina kl said...

nasib baik tak apply..ishh diaorg ni ashik menipu ajerlah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails