Thursday, 29 September 2011

Obsesi Apple & epal

ipad2 by Apple dh jadi mcm keperluan dunia hari ini..
kalau tak de sebiji rasa canggung, ketinggalan dgn perkembangan teknologi..

ipad2 dambaan hati...
moga2 ada rezeki utk me tidak lama lagi, amiin...
membuak2 keinginan di hati,
apatah lagi setiap hari kwn2 comper me menang ipad2 dlm mcm2 contest sana sini...

semlm ternampak pic tuan haji & famili  @blog komensen memetik epal pd tahun 1982...nostalgia penuh bererti..

teringat pula kenangan diri sendiri
pada tahun lepas di bumi nottingham yang dirindui.. 
entah bila dpt merasai lagi pengalaman terindah sebegini..



di bumi Malaysia tanahair tercinta, epal menjadi kegemaran anak2 & mr hubby,
tapi harga epal sgtlah mahal, nak tak nak terpaksa juga kami beli
sbb khasiat epal memang tidak syak lagi...
buah2an tempatan pun berkhasiat lagi bernutrisi,
tapi epal tetap istimewa di hati kami..

sekian entry obsesi di pagi hari,
terima kasih sbb anda semua masih sudi singgah lagi dan lagi dan lagi,
terima kasih daun keladi,
moga2 kita semua sentiasa dimurahkan rezeki,
dan sentiasa di rahmati Ilahi...Amiin..

note : entry ala2 rhyming ;) me rasa majority uolls dh ada ipda2 kan...and uolls suka beli/mkn epal jugak ker...

10 comments:

mama tisya said...

skarang contest byk adiahnye ipad...moga2 ada rezeki mz yg slalu join mcm2 contest...

missbby said...

takde..takde..takde ipad pun..tak mampu..huhu..epal suka jugak..:)

ajumohit said...

alahai nostalgia betul tgk gmbr tuan haji tu..

gmbr mz and anak2 tu pon nmpk teruja sgt!! teringin jugak nk petik epal,

mak saya tanam pokok anggur moga2 ada rezki nk petiknya ehehehhe...

me suya said...

ermm ipad tuuu kalau arap beli mmg xde la kan... sbb macam xde kepentingan lagi setakat ni.. tp he3 hari tu masa jamuan ari raya, terdapat plak lucky draw..so ade laaa.. kalau epal.. suya suka epal fuji tu jeee..

Rizziela said...

saya masih x ada Ipad..tak mampu nak beli

Nana said...

kt fb banyak tol contest adiah ipad
saya lom ada lg ipad
xkisah sgt ada ke xde
antara kamera & ipad
lg suke kamera hehee

anisalya said...

tak ada ipad sbb bkn betul2 memerlukan. guna je apa yang ada kan. hehehe...anak2 sgt suka la jugak epal. tp yg paling dia orang suka DURIAN!!!

♥MiZz-siHa♥ said...

xde..xde..kite xde ipad lg..

mama rifQy said...

kite xsuke sgt ipad ni..tapi kalo ade yg nak bg free,nak la kan??haahhaa

Affieza said...

Bestkan ade pglm kt kebun epal ni...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails