Wednesday, 14 September 2011

Lil Ariff in Pa&Ma Oct 2011 | one of winners Lunatots Moden & Praktikal

semlm me singgah kat kedai magz--then nampak Pa&Ma Oct dah kuar--belek2, nampak pic lil Ariff--apa lagi, teruslah me beli :)


pic lil ariff tersiar as one of winners for ruangan Moden & Praktikal--dpt hadiah CD sponsored by Lunatots :) bertambahlah koleksi CD lil Ariff :)

close up :) -me snap guna Sony Digicam ajer ni :)

tq Pa&Ma & Lunatots! pic tu masa lil ariff kat UK--me antar pic ni masa mula2 balik dari UK (end of Apr 2011), so Oct 2011 issue baru terpilih :) Alhamdulillah :)

ni cover Pa&Ma Oct 2011--sgtlah kalerful--tema birthday party :)


tq sbb sudi singgah!

note : 5th winning for Sept 2011

uolls suka beli magz apa? me suka mcm2 jenis magz ;)

10 comments:

eima said...

tahniah... asek menang contest majalah je skrg kan..... bangga ariff bila besar nanti

missbby said...

cute nya lil ariff..kita suka baca macam2 magz jugak, tak kisah..rasa cam nak beli PA & MA bulan ni la..

Nana said...

wah tahniah2
saya nk nak start bli mag juga hehe
sebab suke tgk mz menang
tp xbeli2 lg mag nye hahaa

mummy_ayu said...

congrats!!!

Mama Balqis BPB said...

tahniah!...

Rizziela said...

sy ni beria ia ajer nak masuk contest..tp tak pernah hantar pun..tp tengok kak suzi selalu berjaya..tahniah kak.murah rezeki akk

Alin Marlini said...

suka ngan kak suzie ni..memang asyik bertuah jek..bagilah tips..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah dah kuar yg baru kena kejar ne.. bestnyeeeeeee mesti dapat cd

tiefazatie said...

wah..ebstnya..rezeki ariff yg cute nie..=)

myra abdullah said...

wah..comeellnyer ank kak suzie.huhu.
geram tgok!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails