Friday, 30 September 2011

Dapat hadiah but not so useful | Lil Ariff & Aunty in magz Baby Talk

alkisahnya last 2 months me nampak magz ni--Baby Talk kat Popular Wangsa Walk--me tak beli pun, me just salin email address sbb ada 2 segment yg mana boleh kita antar pic and boleh menang hadiah kalau terpilih as winner ;)

nilah latest issue magz Baby talk--me beli kat MPH Alpha Angle semlm..

me beli sbb pic adik me  ie aunty lil ariff yg baru deliver baby girl (Marissa) tu, tersiar as one of winners for ruangan Flaunt Your Bump. last 2 months, the sponsor was Autumnz (brand baju), tapi this month, hadiah dh bertukar rupanya...ingatkan masih hadiah voucher Autumnz


ni close up

nilah hadiahnya...organic Rose Hip Oil worth RM79.90..emmm..mcm not so useful pun :p nanti nak jual pun mcm tak berapa nak laku..boleh jer try jual murah2 heheheh



and one more section, pic lil ariff tersiar kat ruangan Star Toddlers...tapi winner sorang ajer...lil ariff tak menang as the winner for the month--winner tu antara yg famous and selalu menang kat Msia ni...nama Abigail...so of courselah kalahlah ariff  bila compete dgn Abigail :p

tak de rezeki nak menang voucher Poney RM80 tu...

ni close up pic lil ariff--masa kat Notts bln april 2011 ni..


note : ari ni dh last day september, moga2 murah rezeki me & family and uolls juga utk bln october..amiin

7 comments:

Myra Jay said...

Tahniah :)

Nisa Greennnpanda said...

owh, baby yg mnang tue famous ke? (sy xknal, huhu~...) xpe la, dpt msuk mag pun dh best gak.. ^_^

eima said...

tak penah try pun masuk magazine contest ni sbb tak konpiden...huuuwaaaa

Nad @ MamaZakwan said...

congrats!

lain ek muka adik kak suzie ngan kak suzie..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

bila kita nak dapat kasut pa&ma?? kiki

tiefazatie said...

murah rezeki adik sis n ariff nie..

SyUhAdA said...

thniah MZ..bleh la try jual tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails