Tuesday, 20 September 2011

Syoknya dapat mencuba Mary Kay

semlm me dpt parcel--suspens gak....


rupa2nya parcel from Juanita @blog tetikus rusak--ni hadiah yg me menang contest at her blog--on top op photoshoot session dgn Zubye tu...hadiah in total worth RM300 (PS+bedak ni)


ni biz card Juanita--dia memang beauty consultant utk Mary Kay--anyway congrats Juanita for winning spa voucher from Eyriqazz' contest :)

bedak Mary Kay ni, market price around RM65 -- beshnya sbb me dpt FOC :) kebetulan plak bedak me (me pakai 2 way cake brand Silky White ajer) dh nak abis--so memang kira rezeki sgt2 ni :)



tq Juanita!! 

nanti bila me dh pakai, kalau me ingat/rajin, me buat review :) me jrg2 tukar brand bedak yg me pakai--dulu2 me pernah try guna brand Estee Lauder, Za, Maybelline, Loreal--last2 serasi dgn Silky White ajer--and harga affordable :p

note : uolls pakai bedak brand apa? me teringin nak try brand MAC--tapi me rasa mcm mahal ajer--harap2 one day boleh beli :)

12 comments:

Nana said...

saya pakai bedak pixy je mz
serius ramai kata bedak tu lawa mcm bedak mahai
rege dia murah je RM18 klw refill RM10 cer try cari kt kedai2 jamu bedak indonesia tu

*susayangzaki * said...

paah pun serasi ngan silky white (= n satu lagi rasanya silky white nie bedak dia halus je kan..puas hati guna..

lydzar said...

kak, loose powder ni mmg best sgt, esp kalau akak apply guna brush dia..serius best :)

me suya said...

suya pakai bedak maybeline je MZ.. tapi sekarang baru try beli giffarine.. ok jugak la.. yg penting affordable :)

amiey lee said...

huhu kta tak sesuai brand Mary Kay la MZ..

Dulu pakai abis muka teruk..peh tu tukar balik olay..itu aja yang sesuai.... dulu lagi best pakai temulawak aja...cntik aja kulit muka

Cute MuM said...

produk mary kay bagus..
masa raya pakai..
memang nampk perubahan kat muka..
die punya foundation n bedak best..
tak nampak mcm terlalu beza dengan warna kulit..
me tgh pikir nak beli gak..
tgu ada budjet..

♥ Elin ♥ said...

pakai za dgn revlon jer.

mary kay pun ok tuh.try lah. ;)
pstt...pesttt mac pun ok lah!.
x salah klu nak mencuba kan.
hhiiiihii..

mama_umar_maryam said...

mz,samelah,ade terpk nk try MAC,hehe jom kite mekap2 kt MAC ;p

Myra Jay said...

Brand MK ni memang best, myra penah p kelas mekap guna produk MK, memang cantiklah..
Serasi je dengan muka..


Tp nak beli set dia mahal pulak...huhuu

tiefazatie said...

wah..tahniah sis!..mmg agak mahal la..tp kalu ok..xslh pun guna kan..hehe

LYAfrina said...

bestnyerrr...

suzie..blog lama lg tu.. lya xde tuko blog lain pon...nape??? x update k blog lya?? mybe sbb lya tuko k acc google... jd, follower lama mmg xkan nmpak lya update blog.. kna folo blik blog lya, bru nmpak blog lya slalu update kt dashboard

Nisa Greennnpanda said...

hehe.. sy pki bedak yg same ngan kak suzie.. silky girl tue..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails