Wednesday, 7 September 2011

Shopping @Xixili | 2 items for RM 150 hokeyy

me tak pernah guna brand ni, tapi me tau psl brand ni sbb pernah terbaca kat magz..

so tghari semlm, gigih me drive pegi 1 utama sbb outlet Xixili ni ada kat 1 utama selain pavilion and few other places
beria2 me pegi Xixili sbb nak pegi shopping mopping--guna voucher ajer pun :p





nilah oulet Xixili kat 1 utama, kat 1st floor..senang jer cari sbb me tanya siap2 kat Info counter


byk gak pilihan lingerie kat Xixili ni--rambang mata me...tapi range harga average from RM 50 -RM 80 above...sbb nak guna voucher so tak boleh amik items on sale, so me amik items yg normal piced and new arrival ajer..

so dapat ler 2 items utk RM150 iteww...satu b** yg cun sbb ada embroidery and kaler rona pinky/merah/browny and satu lagi item me amik satin pan**  for sleepwear... tak leh tunjuk pic sbb 18sx plak kan picnya tu..


kiranya antara lingerie collection me yg paling mahal gak ni...


masa kat UK, me sempat beli few b** brand Mothercare, harga dlm 20 pound gak per piece :)

note : syoknya shopping tak payah guna cash yg boleh merabakkan poket--segalanya mungkin bila menang contest :)


11 comments:

me suya said...

best3..hehehe suka sgt bc entry mz menang contest

juelee said...

tahniah MZ>. best kan bila dapat free nie.. hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

betul bila menang contest dapat beli barang2 branded for free kan?/

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

serius..memang best kalau dapat shopping tanpa mengeluarkan duit poket sendiri kan..tahniah

Ummi Dania Yasmine said...

jangan tunjuk...bahaya....hehehehe. untung u yer...i bet sangat sexy sbb lacey macey tu

mama tisya said...

brand xixili lebih kurang mcm la senza gk...cun2 tp rege leh tahan...nasibaik guna voucher kn...

waalllaa! said...

tahniah sebab boleh shopping freee!! hehe... saya biasa pakai la senza n pierre cardin,, dulu xixili ni murah jugak tak semahal sekarang.. rege dia dah lebih kurang la senza dah jadinye.. tak sangka plak boleh mahal..rugi tak beli dari dulu..heheeh.. dah jadi branded item dah skarang.. tapi tak pe mama..beli yang branded pun boleh tahan lama..
my first pierre cardin masih bertahan sampai sekarang even beli masa tahun 2004..kebanyakan my bra collection masih tahan lama coz saya sgt fussy pada tali bra..saya tak suka yang cepat berpintal n rosak..saya rasa malu nak pakai even saya je pun yang tau..hehe.. tu saya rela beli yang ada jenama sikit..but still affordable.. kalau mahal sgt pun xbeli jugak..coz i know later akan ada sale..so tunggu sale baru beli..ekekek..kena bijak berbelanja..tapi ade 1 brand yang a bit branded tapi low quality..which is cotton shop..suka pakai tapi tak tahan lama..huhu..okla..have a nice day to u! selamat hari raya..maaf zahir batin..

Aku Ibu Muda said...

standard harga b** yg sy pakai... bukan sbb nk pakai sgt b** mahal ni, tp sebab jenama2 tertentu je yg ada saiz sampai cup E hingga F :(

mamaRIFQY said...

wah..untung menang contest kan????takyah kuar duit!!!

Nana said...

bez kan klw xyah kuar duit bile soping hee

Chekgu Azrine said...

syioknya bila shoppink tp takyah wat kua duit... untung MZ!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails