Thursday, 25 August 2011

Ada apa dengan 1 september?

yg pasti time tu rasanya me masih kat kampung...masih suasana raya tu...

and nak kena tunggu 1 september sbb..

see...cek tu bertarikh 1 september....so lps 1 sept baru boleh bank in..

cek tu hadiah dari deqdeq sbb me join contest kat her blog and terpilih sbg peserta pilihan jury

and deqdeq bagi buku ni gak...nak kena baca ni..



and 1 september...nak pegi redeem voucher brgn xixili...this one me menang dari magz female




and 1 september--boleh pegi collect hadiah yg ariff menang contest parkson tu..





semua pun nak kena tunggu 1 september :)

note : dh dekat kan nak raya....me menghitung hari nak balik kg..me bertolak balik sabtu tghari, lps mr hubby balik keje..
uolls balik kg bila?

14 comments:

Chekgu Azrine said...

ahad insyaAllah.. selamat balik kg ye MZ.. have a safe journey.. wish in advance...:-)

❤ lovelymasha❤ said...

Selamat Hari Raya MZ~...maaf zahir dan batin..

blk kg kat mana?...mana lah tau satu jalan nanti..hehe

me suya said...

Mz..
suya nak balik kota baru jugok
tapi keno balik ari isnin.. lepas kerja~ sedey3

deqlis said...

wah!! tahniah...best dpt duit rayer:-)

notti netti said...

saya sudah berada di kampung since Tuesday...wah...sangat gumbiraaaaa....

syawalsimpsons said...

selamat hari raya...sue balik ahad subuh..pas sahur...balik penang....yahoooo

mama tisya said...

rezeki duit..tahniah...slamat memilih lingerie xixili

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe.. entry menang2 mcm k.ayu..congrats

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun balik sabtu petang jugak lepas habes kerja.seb baik sabtu dia memang half day.

Nana said...

wah beznye dapa duit raya heee
saya raya kl je
hitung hari nk raya je

mama_umar_maryam said...

sonok mz,pas raye pon byk adiah raye dpt ;)

Ijah EmoTemo said...

selamat hari raya MZ. hihi ijah beraya di kl je :)

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..
slmt hari raya!
maaf zahir batin..

Nisa Greennnpanda said...

1 sept tue b'day sy~!!!! ngehehe.. ^_^

congrats eh MZ.. Slamat ari raye!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails