Monday, 22 August 2011

Sambungan entry pasal InTrend Sept 2011

entry ni bukan nak promo suruh uolls beli InTrend Sept 2011, cuma nak tepek gmbr2 kat bwh ni sbg kenangan sbb ada muka MZ dlm InTrend tu-- psl event yg MZ attend--Ayu Rafikah yg bertanggungjawab mengheret MZ utk join aktiviti kat Sunway Lagoon tu :p



close up


and topi Ayu telah dihilangkan oleh MZ masa main splash canoe...terbang ke mana ntah....:(



InTrend tertinggal nak letak nama Ayu..alih2 nama me plak yg ditulis, actually nama ayu yg terpilih uk event ni..and winner boleh bwk one fren, so ayu bwk me to join the event :p


sekian entry pendek...

note : MZ msk nasi beriani ari ni :)



8 comments:

Adyshariz said...

hehe..nmpk mcm best utk attend event mcm ni..kan..kan

Kak Aya said...

seronok tengok MZ yang asyik murah rezeki je.

tiefazatie said...

wah..best la sis!glamer u..hee

AyuArjuna BiGoshh said...

heheheh....takpe ezz...i tumpang aura glamer u jer hehehe...

Chekgu Azrine said...

sedapnya Mz.. nasi beriani tuh...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila dah beli nanti ila belek.. smlm baru beli

Nana said...

pemes pemes

Em's Family said...

ce ce ce.... nampak macam mude belia gitu :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails