Thursday, 18 August 2011

Unik pada pandangan mata me | a picture can tell thousand words

pic dicilok dari header blog my SIL


apa yg unik?
sbb snap pic dm cermin--and dua org hero kecik dok kat atas  sinki--dua2 pegang paip--pose natural gitu
semua sedondon kuning
and ada DSLR dlm pic ni--rasa mcm kukenal DSLR iteww
nanti kalau me pegi holiday, nak snap pic posing gini gaklah :P :p tiru idea :p

actually pic ni masa diorang pegi holiday kat Legend Water Chalet PD (executive suite) last week time anniv diaorg 8/8/08 tarikh kawin adik me--me jeles tau--bkn jeles sbb tarikh, tapi sbbnya, diaorg pegi sana time bln puasa--dpt free bukak puasa and sahur!! sahur dihantar ke bilik tu!! besh!!

ari ni bday my lil nephew --yg paling kecik dlm pic di atas--nama Adam Hariez!! Happy 1st Bday my beloved nephew!! love u muah muah

selamat berbuka uolls!!

note : me dh siap msk!! ari ni me msk tomyam seafood+ ikan merah sweet sour :)


9 comments:

me suya said...

sama..suya siap masak jugak
sambal bilis petai dengan ayam black pepper~

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

owhh..teringat pulak masa celebrated anniversary kami 2 tahun lepas kat kuching...SAHUR free...siap hantar dalam bilik gitu ngan troley...fuhhh dasyat!!! sahur dalam bilik sambil menghayati panorama dari dalam bilik....:)

Chekgu Azrine said...

MZ.. sedapnya masak tomyam..hehhee

Ummi Dania Yasmine said...

sukanyer pose pose gini...wah 1 family kuning. sangat bersih...hehehehe

Kak Aya said...

nasi goreng je...

ajumohit said...

So sweet!!! Tingin plak nk posing gitu hihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita kalo pi bercuti snap2 gambo balqis je, hubby tak nak nya dia snap2 pic

eima said...

sgt kreatif ideas amik gambo gitu

tiefazatie said...

comel gle!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails