Tuesday, 23 August 2011

Berkat restu ibu

ari jumaat lepas, berakhirnya suatu penantian...cert degree Phd yg original (with seal) selamat sampai ke tgn me..Alhamdulillah...debar2 gak takut cert ni hilang OTW sbb convo kan bln july ari tu...so sebulan lps convo baru dpt pegang cert ni...


kdg2 rasa mcm tak percaya --yess...finally i did it!!  i completed my masters degree just before my wedding in year 2004, and... i got the Dr title at the age of 35, segalanya dgn izin Ilahi...and...it's not my effort alone--semuanya berkat restu, doa my mom yg tidak putus2, doa my late dad semasa hayatnya (me sgt2 sedih sbb arwah ayah tak sempat tgk me habiskan PhD and bergelar doktor :(...--juga berkat sokongan mr hubby yg tidak berbelah bahagi...and of course moral support from adik beradik me, family and kwn2 :)


entry ni adalah utk tatapan MZ di hari mendtg, juga sbg entry kenangan my boys bila dh besar nanti..moga2 akan menjadi inspirasi utk diaorg :)

tq uolls sbb sudi singgah! "Jika kau fikirkan kau boleh...kau pasti BOLEH"


26 comments:

Peri PiA said...

tahniah Dr :)

me suya said...

Tahniah Mz
InsyaALLAh, nanti Suya nak ikut jejak Mz jugak~

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ni rasa semangat nak sambung master :) dah tertanggung almost 4 years..huhuhu

ummi nia said...

congrates sis..

Mrs Azhar said...

Tahniah!! Harap sy akan jd mcmtu jugk. Amin..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah dr suzz...

mummy_ayu said...

tahniah kak suzie....
dr tu...congrats!!

irwani said...

alhamdulillah..tahniah akak.. =)

mama_umar_maryam said...

hugs* tibe2 zt pon touching bace,hehehe

Nana said...

alhamdulillah...berkat doa mak kan..

mama rifQy said...

Wah.,.Tahniah Dr Suzie!! bestnyee !!! berkat doa restu family!

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

tahniah ...DR suzi..

AyuArjuna BiGoshh said...

chaiyok suzz :)

Fantabulous Mommy said...

tahniah dr suzi. :)

from: farah

Mila@Rimbun said...

congrat dr.suzie :)

::EIDA:: said...

Tahniah MZ !!

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah :)
tumpang bahagia untuk akak

Cik Tqah said...

alhamdulillah..tahniah Dr Suzi :)

Cik Bambam said...

seronok tgk.. bila pulak lar saya nak jadi Dr. Bambam eh.. :P

Linda Musa said...

congratssssssssssssssssss....u really inspire me to finish all those things......

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah. tahniah Dr Suzi :D

tiefazatie said...

wah!tahniah dr.suzi..=)

Ya ALya said...

tahniah.....

Oyis said...

oo mcm tu ye cert dia. happy for u kak. pls doakan kwn2 yg masih di medan juang ye kak

Em's Family said...

me too i believe in restu mak ayah n restu husband...

CONGRATS MZ,, u deserved it!!

DeQWa said...

wah,bestnye...dah jadi DR..hehe
TAHNIAH MZ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails