Tuesday, 2 August 2011

Kerana diskaun 70% + 10% | membeli tanpa teragak2

last few days me singgah jusco wangsa maju--sana sini sale...
kebetulan ada shoe fair--masa happy hour ada extra 10 % diskaun

dh lama me cari kasut/sandal biru sbb nak match dgn baju kaler biru

sandal ni design wedges (bukan cheesy wedges kat kfc ok :p)--so jd extra tinggi bila me pakai sandal ni


ni harga asalnyanya-->> RM59...mcm mahal kan..--tapi lps diskaun jadi RM11.80, so me rasa sgt berbaloi2 dgn harga :p..antara sandal termurah paling me beli..of courselah cantik pd pandgn mata me hehhe

brand Cleef ni mcm tak pernah nampak kat tmpt lain kecuali jusco..me tak kisah sgt brand apa pun, asalkan cantik di mata me and me rasa cantik bila dipakai di kaki :)

selamat berterawih & bersahur uolls!


19 comments:

::EIDA:: said...

Murahnya ! Suka ! HEHE~

Chekgu Azrine said...

cantiknya Mz.. saya pun suka wedges tau

laskar pelangi said...

tersangatlah murah la kak;)
berbaloi baloi

J.M.R said...

biar murah & berbaloi-baloi, janji sedap dipakai..:-)

Em's Family said...

i suke color dia..!! taste i.. happy hour pukul berape suzz

~aku dan die~ said...

wow!murhnye smpi jd 11 ringgt lbeh :D

Lin Azlina said...

wah...sgt berbaloi bila beli dgn harga rendah camtu! saya pun tak kisah brand apa asalkan cantik

Syuzana Abd Halim said...

murahnyaaaa....syu pun tgh cari kasut skrg ni...kasut brand apa pun tak kisah...janji sedap pakai, nmpak lawa skit (^_^)

Ijah EmoTemo said...

wah cantik la sis! murah pulak tu heheh

Oyis said...

cantik sandal tu. unusual kaler dia. saya pon jenis yg x kisah brand apa, asal aje selesa and berkenan di mata

mama rifQy said...

kite pon tak kesah sgt brand ape..yg penting best dipakai

AyuArjuna BiGoshh said...

suke suke...i mmg pantang namapak benda murah

AkmaFaizal said...

memang berbaloi2...selalu gak beli baju anak2 kat jusco time diskaun. rase nak borong je..hehehe

azura samsuddin said...

sis, mmg sgt cantik hokey kalernye dan paling penting murah!! suke jugak

Nana said...

pergh murah gile..
saya pon xkisah brand apa
janji lawa

kayyana said...

uwaaa...jelesnye.. akak dpt beli kasut lawa.. murah lak tuh.. uwwwaaaa..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

murahnya mmg berbaloi2 tueeeeeeee

SyUhAdA said...

murah gler..dan yg pnting cntik..

tiefazatie said...

murah gle!kalu ifa..berpasang2 ifa beli nie..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails