Tuesday, 9 August 2011

Hari bersejarah

9 august--me officially report duty...sbb dh dpt confirmation from KPT,and just now dpt email dari Univ of Nottingham that my Phd cert dh dipos semlm, so Insya Allah, lagi seminggu sampai :) :)
so dh abis masa me berpoya2 ehheh now dh tak boleh pegi balik ofis suka ati :p all this while me pegi ofis on off gitu..

lecture starts 2nd week of September

thanks uolls sbb tak jemu2 dtg blog me ni
this week page view everyday lebih 1k :) me sgt2 teruja and sgt2 berterima kasih kpd uolls!!

selamat berterawih!


10 comments:

waalllaa! said...

alhamdulillah,, tahniah Dr.Suzi.. ecece...selamat bertugas kembali..

Chekgu Azrine said...

Tahniah Dr Suzi.. apa2pun selamat menunaikan tanggungjawab.. dan selamat berlecture ye.. hehhe

tahniah sebab uv 1k.. saya dalam mimpi jela

SyUhAdA said...

wahh..besnye..thniah mZ..

Kak Aya said...

tahniah untuk MZ!

apa rahsia utk dpt pageview 1K sehari? kak aya nak dpt 200 pun jenuh...

iQapiQa said...

wahh tahniah!!

Oyis said...

bestnya dpt lapor diri lambat2 gitu. kalo di tempat saya bekerja, as soon as balik kena lapor diri terus

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah dr suzz..akhirnya!!

Aku Ibu Muda said...

so now dah dpt doc la ye MZ :)

Ya ALya said...

tahniah DR suzy....

tiefazatie said...

wah..tahniah sis!

pergh..otai dah nie..ari2 1k nie..tahniah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails