Sunday, 14 August 2011

Obsesi PHOTOBOOK

nilah koleksi my photobook...me simpan dlm almari buku Ikea (billy book rack)


total dh ada 10 buah!!!

kecintaan bermula pada tahun 2006, my 1st photobook ever was the one that I won from a contest in Parenthood Magazine--the photobook was sponsored by a company named Pixart..value RM90 (20 pages)--me letak pic my zharfan--masa tu lil ariff belum ada :)


then masa dok UK, photobook is very common over there and sgt2 murah time promo (harga separuh or even one third compared to harga photobook kat Msia)--even ada yg FOC--me just bayar delivery charge ajer..ni photobook yg FOC ni...

ni photobook yg me tempah masa kat UK--20 pages harga 10 pound (RM50) ajer...besar saiznya ni..


ni yg paling tebal, 76 page, harga 30 pound (RM150)ajer ni..kalau kat Msia, maunya cecah RM500 sbb sgt tebal :) and saiz besar :)

ni plak photobook yg me menang hasil CGL (organized and sponsored by nuanisa)
ni yg menang contest by kedai gambar kami

ni me menang dari contest johnson--sponsored by De One Studio--more to story board ni--value more than RM500 ni...

ni me menang dari magz InTrend(Measat Publications)--yg ni paling berkualiti sbb setiap page sgt tebal!! value cecah RM500 lebih gak ni..

ni plak yg latest--me tempah dari kedai gambar kami--ni size kecik ajer ni..me tempah time promo--harga RM90

and

entry ni actually nak citer..
me terjebak lagi..

yeszaa...me beli PHOTOBOOK deal voucher dari MilkADeal -harga RM88!!! plan nak jdkan photobook all the pics masa musim bunga 2011 kat UK ie hari2 terakhir me kat Notts....

kalau uolls nak beli, boleh click SINI....deal ni akan berakhir soon, lagi few days :)

selamat berhari minggu uolls!!


13 comments:

Lelord said...

ekekekkee dan keranamu suzi, i booked 2 photobook dari Kedai Gambar Kami

mama rifQy said...

banyaknyee koleksii..mesti best kan?? kite ade 1 je..tuh pon mase kawen..heehhee

Ijah EmoTemo said...

wah byk tu sis :)
so far cuma ada 1 je photobook itu pun utk my sis convo. dpt voucher beli kamera ;) heeheh

Liza said...

Byknya photobook MZ.. Liza satu pun trak. teringin gak nak buat satu sebab byk gambar jln2 tak de photobook

LiLy said...

haha..lily tertengok gk promotion kt milkadeal tu.murah bley tahan gk r..tp tak terbeli sbb tak tau nk ltk gmbr ape..huhu

Nur-nba said...

Salam. Kak Suzie, banyaknya photobook akak.. Jealouslah.. hehe.. Setiap gambar membawa seribu satu cerita di dalamnya.. Ingat nak tempah jugalah dengan Catlina.

cikpia said...

Kedai Gambar Kami tu kat mana kak mama? ada online tak....??? ingat nak order gak hadiah to my sist for her son's 1st bday nanti....

me suya said...

TQ MZ
jawab pertanyaan Suya... so suya nak tempah dah ni.. kita amik yang discount tu la kan.. orite.. TQ Mz~

Kak Aya said...

wahhh banyaknya photobook MZ...k.aya tak ada satu pun...bila tengok gini, mcm teringin pulak.

tiefazatie said...

wah..byknya!ifa xde pun..hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

satu pun takde kiki

KedaiGambarKami, Kluang, Johor said...

hehehe tq for this promo suzie..;)

kalau leh nak mintak suzi letak link kedaigambarkami kat posting di atas..macih again..mmuuaahh love u!

NUANISA said...

hehehe...photobook comey yang nuanisa buatkan pon ada ya..hehe..link kan la sikit ke website nuanisa...tolon2 promote :) mekasih...selamat hari raya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails