Tuesday, 9 August 2011

Rezeki Ramadhan | me won Kiwi Kleen Hamper worth RM 100 from MWW-ACP

ari jumaat lepas, me dpt surat dari ACP--yayy..memang hepi sbb ni 1st time menang  from ACP since me balik Msia---under ACP ada few magz like Cosmo, Malaysian Women Weekly (MWW), Cleo etc


rupa2nya me menang from magz MWW bln May 2011 ni..


ni cover page MWW may 2011

dpt hamper Kiwi Kleen worth RM100

ni promo page contest yg me join tu..lucky draw based ajer pun--so sgt lah hepi sbb lately not easy for me to win actually from ACP

nak kena pegi collect hadiah lah plak, bukan kat ofis ACP tapi kat ofis sponsor hadiah ie Sara Lee -- Kiwi Kleen distributor. ofisnya kat jaya 33, jalan semangat, PJ. nasib baik me ada talian hayat bab2 peta  and lokasi ni heheh none other than my BFF Ezna :) tq ezz for the detailed guide :)

ni ofis tmpt me pegi amik hadiah

me snap kat dlm display rack ni...selian Kiwi Kleen, ada brgan brand ridsect etc

so nilah product dlm hamper yg me menang tu...ada 12 items in total...rasa mcm value more than RM100 ni..



Alhamdulillah :) ezz kata, maklumlah dh nak raya, me asyik menang brg2 utk cuci umah ajer hehhehe yg penting FOC ni sbb hadiah kan :) cuma incur kos utk pegi collect ajer lah--me guna 3 hi way dari gombak to PJ--Duke, Sprint & Kerinchi Link--cepat jer sampai PJ :)

note : 5th winning for August 2011

18 comments:

::EIDA:: said...

Berkilat kilat rumah MZ nanti =)

Mama Zara said...

save bajet nk cuci2 rumah time raya nanti kann

KSWSK said...

xpe..cost tu xterasa sgt bl dah nmpak hadiah..

Wansteddy Tales said...

Wan pernah menang hadiah ni RM100 total tapi hadiah banyak giler kan. smpai sekarang xhabis lagi. Dan harini, sekali lagi nak redeem hadiah yg sama ;) tgklah kalau rajin, 2,3 hari nnt wan masukkan dlm blog :D

Nia said...

wahh..syoknya..byk tu, boleh thn beberapa bln tu

Nia said...

Salam MZ, kita exchange link yek!

cheers!

azura samsuddin said...

mmg sungguh2 rezeki utk sis, mcm2 sis menang ... sungguh bertuah ;)

*∽ IZAN ∽* said...

wahhh berkilat la rumah raya tahun nih... hehehehehe

kayyana said...

best btul la kak MZ.. asyik menang je.. hehehe..

eila's roy said...

me... ape tips me untuk menang contest ye me...

deqlis said...

Wow..leh cuci rumah sempena nak raya heheh...Tahniah...mmg bertuah sis nie..:)

Ummi Dania Yasmine said...

seronoknya...tak payah fikir nak kuar duit beli cuci cuci ni...me jugak kena kuar duit....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

MZ selalu bertuah!! rezeki betul..

Ya ALya said...

rezeki....syukur...

SyUhAdA said...

dpt laa cuci umah dgn gmbira nnti..hehe

Kak Aya said...

stok untuk lebih sethn ni..
tahniah la mz....bertuah sungguh..

Myra Jay said...

Tahniah kak..
rezeki akak kan lately selalu bertuah :)


BTW, cantikla header baru akak, nampak ceria & mesra :)

tiefazatie said...

wah..murah rezeki sis..alhamdullilah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails