Friday, 26 August 2011

Salam aidilfitri untuk readers & visitors blog MZ | warna warni kehidupan

ramadhan tinggal beberapa hari ajer lagi...sob sob dh tak de pahala berganda2 utk semua amalan kecik besar bila abis ramadhan nanti...:(

anyway, esok tghari, MZ akan bertolak balik kg, so start ari ahad, MZ akan cuba bersiaran dari kg, tapi line tenet slow mcm siput demam sbb kat kg sbb byk sgt lappy guna wifi serentak kan...anak2 buah semua lappy sebijik sorang, adik beradik, ipar duai semua lappy sorang satu--lappy dh jadi benda sgt common nowadays

anyway, straight to the point:

Selamat Hari Raya Eidilfitri dari MZ & family - mohon maaf jika ada terkasar bahasa tersilap kata sepanjang kita berkomunikasi di alam maya..


kalau sudi, singgahlah kat umah MZ kat Kg Padang Kala, Melor, Kota Bharu, Kelantan..
and umah MZ kat Bkt Permata, Gombak--after 4th September lah...kalau ada rezeki, MZ nak buat open house, tgh dok plan2, buat kecil-kecilan ajer :) --harap2 MZ tak jd gi Sweden tu..so far organizer tak konpem, so no news is good news...

ni pic MZ & family hasil lensa zubye EOG -- penuh warna-warni :)--moga2 hidup kita semua akan dilimpahi cahaya kegembiraan mcm warna-warna pelangi...Amiin...

ramai yg komen--ckp MZ serasi pakai shawl pelangi ;) boleh jd trademark MZ kot...kena beli byk2 collection shawl pelangi ;)

3 kumbang & 1 bunga ajer...

saper iras saper....abaikan MZ yg terover bab2 senyum iteww

ariff sgt cheeky-siap jelir2 lidah lagi sbb excited lah tu ;)

16 comments:

ajumohit said...

selamat hari raya mz!! semoga selamat tiba ke destinasi di tuju!!

me suya said...

nanti kalau suya lalu area melor tu boleh la g beraya rumah MZ.. SUya balik kampung hari Isnin.. Fenomena sama kalau balik kampung.. Tenet kang jadi siput sedut...sebab ramai sangat guna.. so jadi malas nak update

e.l.i.s.s.m.i.e said...

orang melor :) selamat hr raya jugak. kat kg line internet me heaven sebab pencawang depan umah :)

mama tisya said...

salam aidilfitri utk mz sefamily...oh esok blk klate ye..hati2 di jln raya

MiYOKO SuKi said...

selamt hari raya, MZ..

hati2 di jalan raya..

AyuArjuna BiGoshh said...

selamat hari raya buat suzi sekeluarga

❤ lovelymasha❤ said...

selamat hari raya MZ~...sy plak 3 bunga 1 kumbang~hehe..

maaf zahir & batin...kalau kebetulan lalu kot melor blh lah singgah jumpa MZ...^,^

Matjoe said...

selamat hari raya MZ

Cik Bambam said...

Selamat Hari Raya MZ! :P

Jiji-Fify said...

zharfan makin hensem lah! :)

Salina@IbuAqil said...

Selamat hari raya MZ.. ;) Berhati2 dijalan raya.. ;)

fiza said...

Selamat hari raya utk MZ & family. Selamat pulang ke kampung. Smoga selamat perjalanan pergi dan balik ☺☺

Myra Jay said...

Happy Family :-)

Selamat Hari Raya Sis..

Semoga selamat pergi & pulang ye, hati2 di jalan raya :-)

Hanim said...

Lawanya gambar.

Mama Zharfan said...

@ajumohit : selamat hari raya to u too! tq for the doa :)

@me suya : sila2 ..tu la, kat kg me tenet jd siput demam heheh

@elissmie : selamat hari raya...beshnya tenet laju tu ;)

@mama tisya : selamat hari raya :) tq

@Miyoko Suki : tq dear, selamat hari raya to u too :)

@Ayu arjuna : tq ayu :) nanti dgt beraya umah i tau

@lovelymasha : heheh byk bunga dlm family u yer :) boleh pakai kaler pinky2 :) singgah lah yer nanti :)

@Matjoe : selamat hari matjoe & family

@Cik Bambam : selamat hari cik bambam :)

@Jiji-Fify : yer ke..mama zharfan plak yg kembang sbb anaknya kena puji heheh

@Salina : selamat hari raya, u balik kg tak?

@Fiza : tq for the doa, selamat hari raya utk fiza & family

@Myra jay : heheh semestinya :) selamat hari raya utk myra & family :)

@hanim : :) :) hasil keje pro photoG kan :)

Ijah EmoTemo said...

selamat hari raya MZ :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails