Sunday, 21 August 2011

see...bukan me sorang ajer yg berperasaan begitu...

bukan mengada2 ker apa kan...kawan2 me yg pernah stay kat Nottingham, UK (me cilok FB status one of them--weolls memang keep in touch via FB ajer zmn FB ni)...pun mcm me rupanya..perasaan tu dtg bukan secara sengaja..



rindukan negara org :p tapi of courselah berpijak di bumi nyata--we are malaysian, born here, bersyukur sbb dpt peluang merasai hidup sekejap kat negara maju (tq kerajaan msia and rakyat msia sbb kami semua pegi guna biasiswa ie duit taxpayers),

and tak pernah lupa bersyukur sbb Malaysia pun a lot better than some other countries yg mundur....cuma tak salah kita mempelajari and mencontohi benda2 baik kat n egara lain :) and me sgt sedar, UK jd maju and kaya sbb dulu dia jajah and rompak hasil kekayaan negara kita..me tak pernah lupa fakta itu.

tq sbb sudi baca!


4 comments:

waalllaa! said...

nnti ada rezeki insyaAllah boleh pergi sana lagi..insyaAllah.. doa2kan semoga dimurahkan rezeki..

Ardini Humaira said...

Alhamdulillah merasa akak ke sana. dni juga tak dapat pegi.. buat keputusan tak nak sambung belajar lepas kawen.. tunggu lepas setahun dua baru fikir balik & apply ke teesside :) nak fokus kawen dulu ngehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

me pernah surat pembaca ni dua kali last 2 years dan early this year...latest dapat perfume guerlain :)

tiefazatie said...

bese la sis..pasti rindu tmpt yg kte pernah tgl kan2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails