Friday, 5 August 2011

Jodoh hanya seminggu

antara BE yg paling sekejap jodohnya dgn blog kecik me ni....ish ish ish tak masyuk ler jwbnya..nak beli baju raya pun tak lepas ni :p


entah bila blog ni akan dpt BE lagi...yelah..under Nuffnag dh ada 260,000 blogs kan...so those yg dpt BE bersusun or sentiasa berganti2 dpt BE baru bila BE lama jadi ME-- memang lucky sgt2 lah--me jeles hokeyy..ala2 menang lucky draw..sbb Nuff bagi BE based on random ajer pun..tak kisahlah berapa UV blog tu..
.

note : nak kena work harder in contest montest sbb rezeki kat situ lebih lumayan bilamana ada rezeki utk menang, Insya Allah..


13 comments:

::EIDA:: said...

Even seminggu pun still dapat RM13.65 !! Macam ne ni? Ida punya tak gerak2 ponggg.... =(

Myra Jay said...

Takpela Sis, mudah2an ada BE baru singgah..:)
Blog Myra dah 2minggu takde BE... :(

MamaYatie said...

MZ nya BE ada CTR bonus lagi..saya w/pun ada BE tak dpt CTS bonus..uv ciput jerk...huhu

Aku Ibu Muda said...

betul tu MZ..BE tak kira UV...mcm blog sy byk je BE..tapi nilai? nak beli cekedis anak pon tak lepas...huhu

Nana said...

saya pon dah start msk contest2 fb adiah lumayan hehe saje try

mama_umar_maryam said...

btol mz,randomly..sblm bln jun aritu,zt nye 0 trus xde BE..tibe2 stat bln 7 onwards smpi 3..

SyUhAdA said...

takpe MZ..
x lme lg dpt yg bru plak laa..

Cik Cyida said...

kak~waahhh..byk jgk dapat tue.. hehehe :)

Chekgu Azrine said...

me pun takde langsung BE MZ.. hehehe..dh sebulan zero BE

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

aah betul contest montest lagi lumayan...

Farra Dhelina said...

BE sy silih berganti..taaaaaapi..sekejap je..tak smpai sebulannnn.. uwaaaaa

Kak Aya said...

seminggu tapi banyak jumlah nya...dasatttt...kak aya ni sebulan tapi rm1 hu hu

tiefazatie said...

xpe..janji ada gak sis..
ifa dh lama xde nie..sob2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails