Saturday, 27 August 2011

Sebelum balik kampung | cash out Nuffnang kali ke-8

ari ni dh 27 aug kan ie ujung bln, so me pun tanpa berpikir panjang telah menekan butang 'cash out' utk kali ke-8 sejak aktif berblogging ni (since july 2010)...


income kali ni tak cecah RM100 pun, sbb me tak de BE--so income yg me cash out tu hasil CPC ajer (CPC bln july+aug)...duit gak kan :) boleh simpan dlm akaun yippie my boys :)

note : tgh finalised packing utk balik kg ni...

4 comments:

Lin Azlina said...

TAK KISAHLAH TAK SMAPAI 100 PUN JANJI DUIT JUGAK :)

Mama Zharfan said...

@Lin : hehe ya betul :)

Ya ALya said...

pernah gak merasa keluar kan.....emmmm...cam ya tak pernah rasa lagi pun....

Nisa Greennnpanda said...

best nye... sy xsabo nk wat cashout..tp lame lg aa..huhu.. T_T

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails