Sunday, 14 August 2011

Bandana enhances cuteness ;)

forever cute kat mata mamanya ;) --esok genap usia lil ariff 2 tahun 4 bulan :)



semua mak pun akan ckp anak masing2 cute hahahah memang Tuhan dh buat lumrahnya mcm tu :) uolls mesti tersgt cute kat mata ur mom--kalau tak caya sila tanya mak masing2 hehheeh me kdg2 tanya gak my mom sambil joking2 and gelak2 ;) , and i bet, in ur eyes, ur kids are the cutest kids in the world kan hehehhe

sekian entry santai ;)

note : ari ni masak apa utk berbuka puasa ari ni? semlm me tak msk--ari ni me msk simple2 ajer--plan nak masak nasi ayam ;)


10 comments:

Ijah EmoTemo said...

cute lil ariff :)

ahha , mesti punya every mom akan ckp mcm tu :)

Ya ALya said...

hari ni mak ya masak pecal ayam......

cikpia said...

thumbs up for ariff!!!

Nazra Nazurah said...

yes cute...it also looks good on girls tooo...

me suya said...

betul2.. MZ, suya nak tny aaaa.. Mz dah buy milk a deal for photobooks tu kan?

Benda tu valid sampai bulan 11 kan? means, sepanjang masa tu.. ikut suka kita la bila nak hantar tempahan tu kan? sebab suya ingt nk grab that deal and preserve it for my convo punya gambar bulan 9 nt.. boleh la kan?

Kak Aya said...

hmmm memang cute anak bujang sorang ni..

betul, mana2 mak pun akan cakap anak dia paling comel.

mak kak aya tu masih ckp kak aya tak gemuk, cantik je walaupun kak aya dah obes skrg.

~L.o.L.i.P.o.P~ said...

nasi ayam..nasi lemak..huuu..rindu2..dan jugak beger special bsalut telur..ngeh3..

tiefazatie said...

comelnya..hee..cm tembam dh ek ariff nie sis..hee..comel2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

badan ariff ne kurus je tapi muka dia pesen chubby

juanita said...

tapiii dia mmg sangat2 cuteee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails