Tuesday, 2 August 2011

entry bergambar | photoshoot astro/measat publication @taman bukit jalil

awas : ini adalah entry bergambar -- sbg kenangan MZ di hari tua, and buat tatapan anak cucu MZ kalau blog ni masih wujud beberapa puluh thn lagi :)

PS berlangsung end of April 2011, hasil photoG pro nama joe
























note : PS adalah salah satu kenangan terindah dlm utk me dlm hidup me--kids grow fast, so hanya gambar yg dpt freeze the moment :)

26 comments:

juelee said...

betol tu MZ.. kids grow fast, only picca remain for us..

mummy_ayu said...

semua pic pun cantik2...
teringin gak nak buat outdoor PS..
indoor PS dah pernah...

Chekgu Azrine said...

u look so gorgeous.. lawa sangat!!

OMR (Rose) said...

shantekk!! ^_^

Nana said...

lain sgt muka mz dah makeup
lawa sgt!

ariana's said...

Nice photo n nice family..:) memang gambar adalah satu cara utk kita mengabadikan kenangan..bersama insan2 tersayang kan!

Matjoe said...

dierorang xnak adik gegirl ker? hehehe

deqlis said...

wah! cerianya..! yes simpan kenangan..

anisalya said...

nice pics la...

ajumohit said...

suke tgk semua gmbr2 tu mz...tingin pulak nk bgmbr gitu nnti hehehe

Affieza said...

Wah..byk betul dpt photoshoot ekh...

mama tisya said...

suka la tgk smua gmbr..bestnye berphotoshoot...br prasan bj zharfan merah tu sama bj ngan tisya yg bli kt london dlu:)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

psstttttttttt sapa make up suzz?

Cik Tqah said...

happynye tengok gmbr ni..ceria je.. kalo masuk contest leh menang ni..naturall sgt

Gieyana said...

sweet..can c da happiness kt ur face..suka gak ps camni..ishhh x der owg nk ps pic we all lah..asyik tripod jer..

::NureeN:: said...

cantik... teringin plak nk ambik pic outdoor mcm ni.. ;)

kisah cik paro said...

bila MZ nk tmbh seorang putri?

tiefazatie said...

cantiknya...best je tgk nie..=)
happy family..

Ummi Dania Yasmine said...

OMG !!! Superb la gambar ni. Dalam gambar makeup u cantik. Makeup masa i tengok live...tak berkenan pulak. Overall wow!!!

Ummi Dania Yasmine said...

suka sangat gambar hubby cium zharfan and you and zharfan cium ariff!!! wahhh nampaknya i berkenan gambar yg cium cium ni....Fatherly and Motherly L.O.V.E.

Nazra Nazurah said...

salam kak,
gambar semua cantik...my fav gambar yan akak tengah dukung dan timang anak tu the best for me...:)
btw, bulu mata akka tu ori ke...cantik bulu mata...:) and, boys je ke dapat besalin baju...hehehe...happy fasting kak...

http://nazranazurah.blogspot.com

Oyis said...

suka dgn mekap MZ!

Em's Family said...

wow!! i like 5 gambar terakhir tu.. soo natural semua macam iklan colgate pun ade jugak hehehe

DeQWa said...

cantik-cantik la pic MZ nie,anak2 plak nak jer senyum....best2

Ijah EmoTemo said...

happy family :)

cheeky sgt lil ariff ! suka tgk bila dia senyum n happy mcm tu! :)

AkmaFaizal said...

arhhh..teringinnye saye nak PS ni..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails